Car Rental NV

Contactgegevens Car Rental NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car Rental NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car Rental NV

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Schaarbeeklei 125,1800, België

Telefoon (phone): 02 257 04 04; 02 251 53 42 02 257 04 04; 02 251 53 42

Fax (fax): 02 252 39 67 02 252 39 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car Rental NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car Rental NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car Rental NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car Rental NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car Rental NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car Rental NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car Rental NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car Rental NV
Products information Car Rental NV

BTW identificatienummer (tax): BE04909210205
Ondernemingsnummer: 1624023437
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Car Rental NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car Rental NV
(Get full report from official database of BE for Car Rental NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car Rental NV
Addition kinds of activities for Car Rental NV

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
461900. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
42210100. Lift opslag | Elevator storage
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij Car Rental NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car Rental NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car Rental NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car Rental NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Car Rental NV in sociale netwerken
Look for responds of Car Rental NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car Rental NV. Laat een reactie achter voor Car Rental NV. Car Rental NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car Rental NV. Leave a respond for Car Rental NV. Car Rental NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car Rental NV op de google maps. Adres en contacten Car Rental NV
Location of Car Rental NV on the google maps. Address and contacts of Car Rental NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Car Rental NV Car Rental NV: Qualitijd BVBA | Quota SA | Babusiaux SPRL | H & V Rental | Beerten Peter Tuinontwerpen

Other related companies as Car Rental NV: Qualitijd BVBA | Quota SA | Babusiaux SPRL | H & V Rental | Beerten Peter Tuinontwerpen

Car Rental NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Car Rental NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04909210205. Het bedrijf Car Rental NV bevindt zich op het adres: Schaarbeeklei 125,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Car Rental NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Car Rental NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car Rental NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car Rental NV, openstaande posities, locatie van Car Rental NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Car Rental NV is a company, that was registered 2016 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Car Rental NV, company assigned to the tax number BE04909210205. The company Car Rental NV is located at the address: Schaarbeeklei 125,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Car Rental NV were not found.
The main activity of Car Rental NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Car Rental NV is not available. You also can look at reviews of Car Rental NV, open positions, location of Car Rental NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car Rental NV, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car Rental NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car Rental NV, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car Rental NV, employees, financial statistics.