BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL

Contactgegevens BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 327,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 51 30; 0800 155 55 02 646 51 30; 0800 155 55

Fax (fax): 02 646 27 21 02 646 27 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL
Products information BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL

BTW identificatienummer (tax): BE05801300048
Ondernemingsnummer: 2850097656
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL
(Get full report from official database of BE for BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL
Addition kinds of activities for BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL

209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
22840102. Polyester draad | Polyester thread
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
35310408. Betonplanten | Concrete plants
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • seizoenarbeiders pompoenenteelt (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het oogsten van pompoenen gedurende een 3-tal dagen.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

Zoek naar antwoorden van BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL in sociale netwerken
Look for responds of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. Laat een reactie achter voor BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. Leave a respond for BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL. BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL op de google maps. Adres en contacten BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL
Location of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL on the google maps. Address and contacts of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL: Autocenter A 12 NV | Travel Design BVBA | Panalpina World Transport NV | Connectic | Alpha Industries AWT NV

Other related companies as BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL: Autocenter A 12 NV | Travel Design BVBA | Panalpina World Transport NV | Connectic | Alpha Industries AWT NV

BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05801300048. Het bedrijf BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL bevindt zich op het adres: Louizalaan 327,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, openstaande posities, locatie van BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, company assigned to the tax number BE05801300048. The company BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL is located at the address: Louizalaan 327,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL were not found.
The main activity of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL is not available. You also can look at reviews of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, open positions, location of BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL, employees, financial statistics.