Autoverhuur Unirent BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Autoverhuur Unirent BVBA
Private companiesDepository Institutions • Autoverhuur Unirent BVBA

Contactgegevens Autoverhuur Unirent BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autoverhuur Unirent BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autoverhuur Unirent BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Monnikenwerve 181,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 94 95 050 31 94 95

Fax (fax): 050 31 95 93 050 31 95 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autoverhuur Unirent BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autoverhuur Unirent BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autoverhuur Unirent BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autoverhuur Unirent BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autoverhuur Unirent BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autoverhuur Unirent BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autoverhuur Unirent BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autoverhuur Unirent BVBA
Products information Autoverhuur Unirent BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01248016357
Ondernemingsnummer: 9421569824
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Autoverhuur Unirent BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autoverhuur Unirent BVBA
(Get full report from official database of BE for Autoverhuur Unirent BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autoverhuur Unirent BVBA
Addition kinds of activities for Autoverhuur Unirent BVBA

829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations

Werken bij Autoverhuur Unirent BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autoverhuur Unirent BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autoverhuur Unirent BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autoverhuur Unirent BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • (chef) kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een chef(kok).

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Poetshulp dienstencheques M/V 30u (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij nog op zoek naar een job als poetshulp en beschikbaar om 30u of meer te werken per week? Dan hebben wij de ideale job voor u. Je zal tewerktgesteld worden bij verschillende families. Mooie vaste uren die u zelf wat kan kiezen en eventueel aanvullen met extra uren.

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van Autoverhuur Unirent BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autoverhuur Unirent BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autoverhuur Unirent BVBA. Laat een reactie achter voor Autoverhuur Unirent BVBA. Autoverhuur Unirent BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autoverhuur Unirent BVBA. Leave a respond for Autoverhuur Unirent BVBA. Autoverhuur Unirent BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autoverhuur Unirent BVBA op de google maps. Adres en contacten Autoverhuur Unirent BVBA
Location of Autoverhuur Unirent BVBA on the google maps. Address and contacts of Autoverhuur Unirent BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autoverhuur Unirent BVBA Autoverhuur Unirent BVBA: Bouwonderneming Vanglabeke BVBA | Voyages l'Elan | NOORDERMETAAL | Horeca Totaal bv | Air Compact

Other related companies as Autoverhuur Unirent BVBA: Bouwonderneming Vanglabeke BVBA | Voyages l'Elan | NOORDERMETAAL | Horeca Totaal bv | Air Compact

Autoverhuur Unirent BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Autoverhuur Unirent BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01248016357. Het bedrijf Autoverhuur Unirent BVBA bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 181,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Autoverhuur Unirent BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autoverhuur Unirent BVBA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autoverhuur Unirent BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autoverhuur Unirent BVBA, openstaande posities, locatie van Autoverhuur Unirent BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autoverhuur Unirent BVBA is a company, that was registered 2006 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Autoverhuur Unirent BVBA, company assigned to the tax number BE01248016357. The company Autoverhuur Unirent BVBA is located at the address: Monnikenwerve 181,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Autoverhuur Unirent BVBA were not found.
The main activity of Autoverhuur Unirent BVBA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Autoverhuur Unirent BVBA is not available. You also can look at reviews of Autoverhuur Unirent BVBA, open positions, location of Autoverhuur Unirent BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autoverhuur Unirent BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autoverhuur Unirent BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autoverhuur Unirent BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autoverhuur Unirent BVBA, employees, financial statistics.