ARAMARK SA

Contactgegevens ARAMARK SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARAMARK SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARAMARK SA

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Maurice Charlentstraat 53 Bus 1,1160, België

Telefoon (phone): +32 (84) 989-39-42 +32 (84) 989-39-42

Fax (fax): +32 (87) 268-95-57 +32 (87) 268-95-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARAMARK SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARAMARK SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARAMARK SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARAMARK SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARAMARK SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARAMARK SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARAMARK SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARAMARK SA
Products information ARAMARK SA

BTW identificatienummer (tax): BE06776611328
Ondernemingsnummer: 6083099365
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ARAMARK SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARAMARK SA
(Get full report from official database of BE for ARAMARK SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARAMARK SA
Addition kinds of activities for ARAMARK SA

28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
32629902. China kookgerei | China cookware
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
35560207. Mills, eten | Mills, food
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order

Werken bij ARAMARK SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARAMARK SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARAMARK SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARAMARK SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van ARAMARK SA in sociale netwerken
Look for responds of ARAMARK SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARAMARK SA. Laat een reactie achter voor ARAMARK SA. ARAMARK SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARAMARK SA. Leave a respond for ARAMARK SA. ARAMARK SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARAMARK SA op de google maps. Adres en contacten ARAMARK SA
Location of ARAMARK SA on the google maps. Address and contacts of ARAMARK SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARAMARK SA ARAMARK SA: CTRE AUTOMOB. NAMUROIS DIVISION DE NB SUD | Haacht Motors BVBA | Allfru | Quality Lease SA | Ferronnerie de la Court SPRL

Other related companies as ARAMARK SA: CTRE AUTOMOB. NAMUROIS DIVISION DE NB SUD | Haacht Motors BVBA | Allfru | Quality Lease SA | Ferronnerie de la Court SPRL

ARAMARK SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is ARAMARK SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06776611328. Het bedrijf ARAMARK SA bevindt zich op het adres: Maurice Charlentstraat 53 Bus 1,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ARAMARK SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARAMARK SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARAMARK SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARAMARK SA, openstaande posities, locatie van ARAMARK SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARAMARK SA is a company, that was registered 1996 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is ARAMARK SA, company assigned to the tax number BE06776611328. The company ARAMARK SA is located at the address: Maurice Charlentstraat 53 Bus 1,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ARAMARK SA were not found.
The main activity of ARAMARK SA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARAMARK SA is not available. You also can look at reviews of ARAMARK SA, open positions, location of ARAMARK SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARAMARK SA, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARAMARK SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARAMARK SA, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARAMARK SA, employees, financial statistics.