All-Car-Rent NV

Contactgegevens All-Car-Rent NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All-Car-Rent NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

All-Car-Rent NV

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Frans de l'Arbrelaan 61,2170, België

Telefoon (phone): 03 641 96 00 03 641 96 00

Fax (fax): 03 646 65 28 03 646 65 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All-Car-Rent NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All-Car-Rent NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All-Car-Rent NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All-Car-Rent NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All-Car-Rent NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All-Car-Rent NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All-Car-Rent NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All-Car-Rent NV
Products information All-Car-Rent NV

BTW identificatienummer (tax): BE08555847167
Ondernemingsnummer: 7614044189
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in All-Car-Rent NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All-Car-Rent NV
(Get full report from official database of BE for All-Car-Rent NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor All-Car-Rent NV
Addition kinds of activities for All-Car-Rent NV

238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
394406. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
509901. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
37130201. Ziekenhuislichamen | Ambulance bodies
39140405. Houtwerk, geplateerd (alle metalen) | Hollowware, plated (all metals)
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment

Werken bij All-Car-Rent NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All-Car-Rent NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All-Car-Rent NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All-Car-Rent NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van All-Car-Rent NV in sociale netwerken
Look for responds of All-Car-Rent NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor All-Car-Rent NV. Laat een reactie achter voor All-Car-Rent NV. All-Car-Rent NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All-Car-Rent NV. Leave a respond for All-Car-Rent NV. All-Car-Rent NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All-Car-Rent NV op de google maps. Adres en contacten All-Car-Rent NV
Location of All-Car-Rent NV on the google maps. Address and contacts of All-Car-Rent NV

Andere gerelateerde bedrijven als come All-Car-Rent NV All-Car-Rent NV: G.P.E. SPRL | Hunter NV | Le Minestrel | Peter Athans | Primo International Meat Products nv

Other related companies as All-Car-Rent NV: G.P.E. SPRL | Hunter NV | Le Minestrel | Peter Athans | Primo International Meat Products nv

All-Car-Rent NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is All-Car-Rent NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08555847167. Het bedrijf All-Car-Rent NV bevindt zich op het adres: Frans de l'Arbrelaan 61,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in All-Car-Rent NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All-Car-Rent NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All-Car-Rent NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All-Car-Rent NV, openstaande posities, locatie van All-Car-Rent NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All-Car-Rent NV is a company, that was registered 2016 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is All-Car-Rent NV, company assigned to the tax number BE08555847167. The company All-Car-Rent NV is located at the address: Frans de l'Arbrelaan 61,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in All-Car-Rent NV were not found.
The main activity of All-Car-Rent NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of All-Car-Rent NV is not available. You also can look at reviews of All-Car-Rent NV, open positions, location of All-Car-Rent NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All-Car-Rent NV, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All-Car-Rent NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All-Car-Rent NV, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All-Car-Rent NV, employees, financial statistics.