A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

Contactgegevens A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

Regio (region): Beersel (Huizingen), België

Adres (address): Steenweg naar Alsemberg 952,1654, België

Telefoon (phone): 02 361 52 59 02 361 52 59

Fax (fax): 02 361 51 75 02 361 51 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. AUTO IMEXSO RENT A CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. AUTO IMEXSO RENT A CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
Products information A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
(Get full report from official database of BE for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
Addition kinds of activities for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
38290702. thermokoppels | Thermocouples
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
80210108. prosthodontist | Prosthodontist
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR in sociale netwerken
Look for responds of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Laat een reactie achter voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. A. AUTO IMEXSO RENT A CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Leave a respond for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. A. AUTO IMEXSO RENT A CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. AUTO IMEXSO RENT A CAR op de google maps. Adres en contacten A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
Location of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR on the google maps. Address and contacts of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come A. AUTO IMEXSO RENT A CAR A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: Keignaert Johan | Hereijgers BVBA | Lievens Maurits & Co B.V.B.A. | Admitel Consulting | Eurodad

Other related companies as A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: Keignaert Johan | Hereijgers BVBA | Lievens Maurits & Co B.V.B.A. | Admitel Consulting | Eurodad

A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Beersel (Huizingen), België. De volledige naam van het bedrijf is A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf A. AUTO IMEXSO RENT A CAR bevindt zich op het adres: Steenweg naar Alsemberg 952,1654. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, openstaande posities, locatie van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is a company, that was registered 1998 in Beersel (Huizingen) region, Belgium. Full name of company is A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, company assigned to the tax number BE04920471191. The company A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is located at the address: Steenweg naar Alsemberg 952,1654. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR were not found.
The main activity of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is not available. You also can look at reviews of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, open positions, location of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, Beersel (Huizingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, Beersel (Huizingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, employees, financial statistics.