Business Class Limousine BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Business Class Limousine BVBA
Private companiesTobacco Products • Business Class Limousine BVBA

Contactgegevens Business Class Limousine BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Business Class Limousine BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Business Class Limousine BVBA

Regio (region): Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Adres (address): Countrylaan 47,1932, België

Telefoon (phone): 02 245 29 62 02 245 29 62

Fax (fax): 02 245 29 63 02 245 29 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Business Class Limousine BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Business Class Limousine BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Business Class Limousine BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Business Class Limousine BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Business Class Limousine BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Business Class Limousine BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Business Class Limousine BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Business Class Limousine BVBA
Products information Business Class Limousine BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04001464843
Ondernemingsnummer: 1980804443
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Business Class Limousine BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Business Class Limousine BVBA
(Get full report from official database of BE for Business Class Limousine BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Business Class Limousine BVBA
Addition kinds of activities for Business Class Limousine BVBA

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
28699915. enzymen | Enzymes
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment

Werken bij Business Class Limousine BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Business Class Limousine BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Business Class Limousine BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Business Class Limousine BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Business Class Limousine BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Business Class Limousine BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Business Class Limousine BVBA. Laat een reactie achter voor Business Class Limousine BVBA. Business Class Limousine BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Business Class Limousine BVBA. Leave a respond for Business Class Limousine BVBA. Business Class Limousine BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Business Class Limousine BVBA op de google maps. Adres en contacten Business Class Limousine BVBA
Location of Business Class Limousine BVBA on the google maps. Address and contacts of Business Class Limousine BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Business Class Limousine BVBA Business Class Limousine BVBA: Socachim SPRL | Dequeecker NV | FUSAGx | Promotis | Robin De Block

Other related companies as Business Class Limousine BVBA: Socachim SPRL | Dequeecker NV | FUSAGx | Promotis | Robin De Block

Business Class Limousine BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Business Class Limousine BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04001464843. Het bedrijf Business Class Limousine BVBA bevindt zich op het adres: Countrylaan 47,1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Business Class Limousine BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Business Class Limousine BVBA is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Business Class Limousine BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Business Class Limousine BVBA, openstaande posities, locatie van Business Class Limousine BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Business Class Limousine BVBA is a company, that was registered 1985 in Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Business Class Limousine BVBA, company assigned to the tax number BE04001464843. The company Business Class Limousine BVBA is located at the address: Countrylaan 47,1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Business Class Limousine BVBA were not found.
The main activity of Business Class Limousine BVBA is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Business Class Limousine BVBA is not available. You also can look at reviews of Business Class Limousine BVBA, open positions, location of Business Class Limousine BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Business Class Limousine BVBA, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Business Class Limousine BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Business Class Limousine BVBA, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Business Class Limousine BVBA, employees, financial statistics.