AUTOLUX SCA-CVA

Contactgegevens AUTOLUX SCA-CVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOLUX SCA-CVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOLUX SCA-CVA

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Marokijnstraat 1,1080, België

Telefoon (phone): 02 411 41 42; 02 512 31 23 02 411 41 42; 02 512 31 23

Fax (fax): 02 411 66 78 02 411 66 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOLUX SCA-CVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOLUX SCA-CVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOLUX SCA-CVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOLUX SCA-CVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOLUX SCA-CVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOLUX SCA-CVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOLUX SCA-CVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOLUX SCA-CVA
Products information AUTOLUX SCA-CVA

BTW identificatienummer (tax): BE03854797363
Ondernemingsnummer: 1651763916
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTOLUX SCA-CVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOLUX SCA-CVA
(Get full report from official database of BE for AUTOLUX SCA-CVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOLUX SCA-CVA
Addition kinds of activities for AUTOLUX SCA-CVA

20460402. Glutenmeel | Gluten meal
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies

Werken bij AUTOLUX SCA-CVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOLUX SCA-CVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOLUX SCA-CVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOLUX SCA-CVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van AUTOLUX SCA-CVA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOLUX SCA-CVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOLUX SCA-CVA. Laat een reactie achter voor AUTOLUX SCA-CVA. AUTOLUX SCA-CVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOLUX SCA-CVA. Leave a respond for AUTOLUX SCA-CVA. AUTOLUX SCA-CVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOLUX SCA-CVA op de google maps. Adres en contacten AUTOLUX SCA-CVA
Location of AUTOLUX SCA-CVA on the google maps. Address and contacts of AUTOLUX SCA-CVA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOLUX SCA-CVA AUTOLUX SCA-CVA: Fotoprint | Nicolas | Harfst D | Jeugd en Seksualiteit VZW | Varia-Pack N.V.

Other related companies as AUTOLUX SCA-CVA: Fotoprint | Nicolas | Harfst D | Jeugd en Seksualiteit VZW | Varia-Pack N.V.

AUTOLUX SCA-CVA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOLUX SCA-CVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03854797363. Het bedrijf AUTOLUX SCA-CVA bevindt zich op het adres: Marokijnstraat 1,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTOLUX SCA-CVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOLUX SCA-CVA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOLUX SCA-CVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOLUX SCA-CVA, openstaande posities, locatie van AUTOLUX SCA-CVA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOLUX SCA-CVA is a company, that was registered 2017 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is AUTOLUX SCA-CVA, company assigned to the tax number BE03854797363. The company AUTOLUX SCA-CVA is located at the address: Marokijnstraat 1,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTOLUX SCA-CVA were not found.
The main activity of AUTOLUX SCA-CVA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOLUX SCA-CVA is not available. You also can look at reviews of AUTOLUX SCA-CVA, open positions, location of AUTOLUX SCA-CVA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOLUX SCA-CVA, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOLUX SCA-CVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOLUX SCA-CVA, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOLUX SCA-CVA, employees, financial statistics.