ATS-SHUTTLE SPRL

Contactgegevens ATS-SHUTTLE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATS-SHUTTLE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATS-SHUTTLE SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 160,1050, België

Telefoon (phone): 0473 42 94 90 0473 42 94 90

Fax (fax): +32 (65) 838-69-67 +32 (65) 838-69-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATS-SHUTTLE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATS-SHUTTLE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATS-SHUTTLE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATS-SHUTTLE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATS-SHUTTLE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATS-SHUTTLE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATS-SHUTTLE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATS-SHUTTLE SPRL
Products information ATS-SHUTTLE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04503265380
Ondernemingsnummer: 9982971191
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ATS-SHUTTLE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATS-SHUTTLE SPRL
(Get full report from official database of BE for ATS-SHUTTLE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATS-SHUTTLE SPRL
Addition kinds of activities for ATS-SHUTTLE SPRL

35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
70410200. Rooming huizen | Rooming houses
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist
86410301. Boy scout organisatie | Boy scout organization

Werken bij ATS-SHUTTLE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATS-SHUTTLE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATS-SHUTTLE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATS-SHUTTLE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van ATS-SHUTTLE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ATS-SHUTTLE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATS-SHUTTLE SPRL. Laat een reactie achter voor ATS-SHUTTLE SPRL. ATS-SHUTTLE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATS-SHUTTLE SPRL. Leave a respond for ATS-SHUTTLE SPRL. ATS-SHUTTLE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATS-SHUTTLE SPRL op de google maps. Adres en contacten ATS-SHUTTLE SPRL
Location of ATS-SHUTTLE SPRL on the google maps. Address and contacts of ATS-SHUTTLE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATS-SHUTTLE SPRL ATS-SHUTTLE SPRL: Function | Horse & Cuddly-Health BVBA | Servio N.V. | Van der Poorten N.V. | LVB Consulting GCV

Other related companies as ATS-SHUTTLE SPRL: Function | Horse & Cuddly-Health BVBA | Servio N.V. | Van der Poorten N.V. | LVB Consulting GCV

ATS-SHUTTLE SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is ATS-SHUTTLE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503265380. Het bedrijf ATS-SHUTTLE SPRL bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 160,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 251,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ATS-SHUTTLE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATS-SHUTTLE SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATS-SHUTTLE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATS-SHUTTLE SPRL, openstaande posities, locatie van ATS-SHUTTLE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATS-SHUTTLE SPRL is a company, that was registered 1991 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is ATS-SHUTTLE SPRL, company assigned to the tax number BE04503265380. The company ATS-SHUTTLE SPRL is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 160,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 251,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ATS-SHUTTLE SPRL were not found.
The main activity of ATS-SHUTTLE SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATS-SHUTTLE SPRL is not available. You also can look at reviews of ATS-SHUTTLE SPRL, open positions, location of ATS-SHUTTLE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATS-SHUTTLE SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATS-SHUTTLE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATS-SHUTTLE SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATS-SHUTTLE SPRL, employees, financial statistics.