VERBIEST - O.V.M.

Contactgegevens VERBIEST - O.V.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBIEST - O.V.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBIEST - O.V.M.

Regio (region): Oostende (Stene), België

Adres (address): Corneel Heymanstraat 12,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 17 05 059 70 17 05

Fax (fax): +32 (9) 386-81-24 +32 (9) 386-81-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBIEST - O.V.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBIEST - O.V.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBIEST - O.V.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBIEST - O.V.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBIEST - O.V.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBIEST - O.V.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBIEST - O.V.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBIEST - O.V.M.
Products information VERBIEST - O.V.M.

BTW identificatienummer (tax): BE02447723388
Ondernemingsnummer: 7966979980
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VERBIEST - O.V.M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBIEST - O.V.M.
(Get full report from official database of BE for VERBIEST - O.V.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBIEST - O.V.M.
Addition kinds of activities for VERBIEST - O.V.M.

097199. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
381299. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
20820000. Malt dranken | Malt beverages
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
28340602. smeersels | Liniments
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants

Werken bij VERBIEST - O.V.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBIEST - O.V.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBIEST - O.V.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBIEST - O.V.M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van VERBIEST - O.V.M. in sociale netwerken
Look for responds of VERBIEST - O.V.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBIEST - O.V.M.. Laat een reactie achter voor VERBIEST - O.V.M.. VERBIEST - O.V.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBIEST - O.V.M.. Leave a respond for VERBIEST - O.V.M.. VERBIEST - O.V.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBIEST - O.V.M. op de google maps. Adres en contacten VERBIEST - O.V.M.
Location of VERBIEST - O.V.M. on the google maps. Address and contacts of VERBIEST - O.V.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBIEST - O.V.M. VERBIEST - O.V.M.: OROLOGIO NV | Butler NV | Salons Roskam | Bavaco Lettering BVBA | pc multiservices

Other related companies as VERBIEST - O.V.M.: OROLOGIO NV | Butler NV | Salons Roskam | Bavaco Lettering BVBA | pc multiservices

VERBIEST - O.V.M. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Oostende (Stene), België. De volledige naam van het bedrijf is VERBIEST - O.V.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02447723388. Het bedrijf VERBIEST - O.V.M. bevindt zich op het adres: Corneel Heymanstraat 12,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VERBIEST - O.V.M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBIEST - O.V.M. is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBIEST - O.V.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBIEST - O.V.M., openstaande posities, locatie van VERBIEST - O.V.M. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBIEST - O.V.M. is a company, that was registered 2009 in Oostende (Stene) region, Belgium. Full name of company is VERBIEST - O.V.M., company assigned to the tax number BE02447723388. The company VERBIEST - O.V.M. is located at the address: Corneel Heymanstraat 12,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VERBIEST - O.V.M. were not found.
The main activity of VERBIEST - O.V.M. is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBIEST - O.V.M. is not available. You also can look at reviews of VERBIEST - O.V.M., open positions, location of VERBIEST - O.V.M. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBIEST - O.V.M., Oostende (Stene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBIEST - O.V.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBIEST - O.V.M., Oostende (Stene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBIEST - O.V.M., employees, financial statistics.