SMETS MARC

Contactgegevens SMETS MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMETS MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMETS MARC

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Willibrordusstraat 86,2060, België

Telefoon (phone): 03 236 46 46 03 236 46 46

Fax (fax): 03 236 94 60 03 236 94 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMETS MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMETS MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMETS MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMETS MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMETS MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMETS MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMETS MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMETS MARC
Products information SMETS MARC

BTW identificatienummer (tax): BE03893798828
Ondernemingsnummer: 2919036865
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SMETS MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMETS MARC
(Get full report from official database of BE for SMETS MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMETS MARC
Addition kinds of activities for SMETS MARC

344606. Sierwerk | Ornamental metalwork
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
50990200. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets

Werken bij SMETS MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMETS MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMETS MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMETS MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van SMETS MARC in sociale netwerken
Look for responds of SMETS MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMETS MARC. Laat een reactie achter voor SMETS MARC. SMETS MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMETS MARC. Leave a respond for SMETS MARC. SMETS MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMETS MARC op de google maps. Adres en contacten SMETS MARC
Location of SMETS MARC on the google maps. Address and contacts of SMETS MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come SMETS MARC SMETS MARC: CONTINENT (LE 6IEME) TRAVEL AGENCY | DESWAENE B | Technisch Bureau Govatec N.V. | Group-Wave | OSTC/BELNET

Other related companies as SMETS MARC: CONTINENT (LE 6IEME) TRAVEL AGENCY | DESWAENE B | Technisch Bureau Govatec N.V. | Group-Wave | OSTC/BELNET

SMETS MARC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SMETS MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03893798828. Het bedrijf SMETS MARC bevindt zich op het adres: Sint-Willibrordusstraat 86,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SMETS MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMETS MARC is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMETS MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMETS MARC, openstaande posities, locatie van SMETS MARC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMETS MARC is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SMETS MARC, company assigned to the tax number BE03893798828. The company SMETS MARC is located at the address: Sint-Willibrordusstraat 86,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SMETS MARC were not found.
The main activity of SMETS MARC is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SMETS MARC is not available. You also can look at reviews of SMETS MARC, open positions, location of SMETS MARC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMETS MARC, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMETS MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMETS MARC, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMETS MARC, employees, financial statistics.