SERVAES SERVICES BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • SERVAES SERVICES BVBA
Private companiesTransportation by Air • SERVAES SERVICES BVBA

Contactgegevens SERVAES SERVICES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVAES SERVICES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVAES SERVICES BVBA

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Sint-Martinusweg 197,1930, België

Telefoon (phone): 02 720 85 00 02 720 85 00

Fax (fax): 02 725 03 21 02 725 03 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVAES SERVICES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVAES SERVICES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVAES SERVICES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVAES SERVICES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVAES SERVICES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVAES SERVICES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVAES SERVICES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVAES SERVICES BVBA
Products information SERVAES SERVICES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04697998046
Ondernemingsnummer: 8768157958
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SERVAES SERVICES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVAES SERVICES BVBA
(Get full report from official database of BE for SERVAES SERVICES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVAES SERVICES BVBA
Addition kinds of activities for SERVAES SERVICES BVBA

225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
83610106. Weeshuis | Orphanage
86990202. Literatuur-, film- of culturele club | Literary, film or cultural club

Werken bij SERVAES SERVICES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVAES SERVICES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVAES SERVICES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVAES SERVICES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van SERVAES SERVICES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SERVAES SERVICES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVAES SERVICES BVBA. Laat een reactie achter voor SERVAES SERVICES BVBA. SERVAES SERVICES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVAES SERVICES BVBA. Leave a respond for SERVAES SERVICES BVBA. SERVAES SERVICES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVAES SERVICES BVBA op de google maps. Adres en contacten SERVAES SERVICES BVBA
Location of SERVAES SERVICES BVBA on the google maps. Address and contacts of SERVAES SERVICES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVAES SERVICES BVBA SERVAES SERVICES BVBA: WIG PALEN BVBA | BERTRAND D | S.M.P. SPRL | Van Moer J NV | heirman,jopez

Other related companies as SERVAES SERVICES BVBA: WIG PALEN BVBA | BERTRAND D | S.M.P. SPRL | Van Moer J NV | heirman,jopez

SERVAES SERVICES BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVAES SERVICES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04697998046. Het bedrijf SERVAES SERVICES BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Martinusweg 197,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SERVAES SERVICES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVAES SERVICES BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVAES SERVICES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVAES SERVICES BVBA, openstaande posities, locatie van SERVAES SERVICES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERVAES SERVICES BVBA is a company, that was registered 2017 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is SERVAES SERVICES BVBA, company assigned to the tax number BE04697998046. The company SERVAES SERVICES BVBA is located at the address: Sint-Martinusweg 197,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SERVAES SERVICES BVBA were not found.
The main activity of SERVAES SERVICES BVBA is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVAES SERVICES BVBA is not available. You also can look at reviews of SERVAES SERVICES BVBA, open positions, location of SERVAES SERVICES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVAES SERVICES BVBA, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVAES SERVICES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVAES SERVICES BVBA, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVAES SERVICES BVBA, employees, financial statistics.