Saintenoy

Contactgegevens Saintenoy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saintenoy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saintenoy

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Emile Bockstaellaan 34,1020, België

Telefoon (phone): 02 425 66 88 02 425 66 88

Fax (fax): 02 424 16 64 02 424 16 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saintenoy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saintenoy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saintenoy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saintenoy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saintenoy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saintenoy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saintenoy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saintenoy
Products information Saintenoy

BTW identificatienummer (tax): BE07162506103
Ondernemingsnummer: 4488159179
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Saintenoy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saintenoy
(Get full report from official database of BE for Saintenoy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saintenoy
Addition kinds of activities for Saintenoy

1382. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
10610400. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
33240000. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij Saintenoy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saintenoy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saintenoy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saintenoy. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van Saintenoy in sociale netwerken
Look for responds of Saintenoy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saintenoy. Laat een reactie achter voor Saintenoy. Saintenoy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saintenoy. Leave a respond for Saintenoy. Saintenoy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saintenoy op de google maps. Adres en contacten Saintenoy
Location of Saintenoy on the google maps. Address and contacts of Saintenoy

Andere gerelateerde bedrijven als come Saintenoy Saintenoy: Gedimex BVBA | Alardin J-P | Garden Studio | Imprimerie E. De Boeck S.P.R.L. | Mouland Consulting

Other related companies as Saintenoy: Gedimex BVBA | Alardin J-P | Garden Studio | Imprimerie E. De Boeck S.P.R.L. | Mouland Consulting

Saintenoy is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Saintenoy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07162506103. Het bedrijf Saintenoy bevindt zich op het adres: Emile Bockstaellaan 34,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Saintenoy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saintenoy is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saintenoy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saintenoy, openstaande posities, locatie van Saintenoy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saintenoy is a company, that was registered 1985 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Saintenoy, company assigned to the tax number BE07162506103. The company Saintenoy is located at the address: Emile Bockstaellaan 34,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Saintenoy were not found.
The main activity of Saintenoy is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Saintenoy is not available. You also can look at reviews of Saintenoy, open positions, location of Saintenoy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saintenoy, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saintenoy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saintenoy, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saintenoy, employees, financial statistics.