IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA

Contactgegevens IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA

Regio (region): Charleroi (Marcinelle), België

Adres (address): Avenue Marius Meurée 36,6001, België

Telefoon (phone): 071 36 10 66 071 36 10 66

Fax (fax): +32 (57) 700-82-21 +32 (57) 700-82-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA
Products information IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04377197265
Ondernemingsnummer: 8992279052
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA
(Get full report from official database of BE for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA
Addition kinds of activities for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA

615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
35590103. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, industrieel | Buttonhole and eyelet machines and attachments, industrial
36390103. Vuilnispersen, huishoudelijk | Trash compactors, household
36479906. Motorlampen | Motorcycle lamps
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout
79930203. Pinball machine | Pinball machine
84129902. Museum | Museum

Werken bij IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA in sociale netwerken
Look for responds of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. Laat een reactie achter voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. Leave a respond for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA. IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA op de google maps. Adres en contacten IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA
Location of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA on the google maps. Address and contacts of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA: Immo P & A | DUMOULIN PHILIP BVBA | North Sea Express NV | De Watermolen | web-minded

Other related companies as IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA: Immo P & A | DUMOULIN PHILIP BVBA | North Sea Express NV | De Watermolen | web-minded

IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marcinelle), België. De volledige naam van het bedrijf is IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04377197265. Het bedrijf IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA bevindt zich op het adres: Avenue Marius Meurée 36,6001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 529,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, openstaande posities, locatie van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA is a company, that was registered 1990 in Charleroi (Marcinelle) region, Belgium. Full name of company is IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, company assigned to the tax number BE04377197265. The company IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA is located at the address: Avenue Marius Meurée 36,6001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 529,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA were not found.
The main activity of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA is not available. You also can look at reviews of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, open positions, location of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, Charleroi (Marcinelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, Charleroi (Marcinelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA, employees, financial statistics.