Dekempeneer DK Moves

Contactgegevens Dekempeneer DK Moves: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dekempeneer DK Moves: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dekempeneer DK Moves

Regio (region): Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Adres (address): Sint-Stefaansstraat 17,1932, België

Telefoon (phone): 02 725 12 12 02 725 12 12

Fax (fax): 02 720 69 69 02 720 69 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dekempeneer DK Moves: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dekempeneer DK Moves"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dekempeneer DK Moves"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dekempeneer DK Moves, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dekempeneer DK Moves. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dekempeneer DK Moves, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dekempeneer DK Moves. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dekempeneer DK Moves
Products information Dekempeneer DK Moves

BTW identificatienummer (tax): BE09432006835
Ondernemingsnummer: 2871795654
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dekempeneer DK Moves zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dekempeneer DK Moves
(Get full report from official database of BE for Dekempeneer DK Moves)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dekempeneer DK Moves
Addition kinds of activities for Dekempeneer DK Moves

513700. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
32720320. Stropdassen, spoorweg: beton | Ties, railroad: concrete
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors

Werken bij Dekempeneer DK Moves: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dekempeneer DK Moves: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dekempeneer DK Moves. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dekempeneer DK Moves. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Dekempeneer DK Moves in sociale netwerken
Look for responds of Dekempeneer DK Moves in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dekempeneer DK Moves. Laat een reactie achter voor Dekempeneer DK Moves. Dekempeneer DK Moves bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dekempeneer DK Moves. Leave a respond for Dekempeneer DK Moves. Dekempeneer DK Moves on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dekempeneer DK Moves op de google maps. Adres en contacten Dekempeneer DK Moves
Location of Dekempeneer DK Moves on the google maps. Address and contacts of Dekempeneer DK Moves

Andere gerelateerde bedrijven als come Dekempeneer DK Moves Dekempeneer DK Moves: Leconte (Traiteur) | Recyca BVBA | HP Linden S.P.R.L. | BIM | BraWoAir General Aviation Support

Other related companies as Dekempeneer DK Moves: Leconte (Traiteur) | Recyca BVBA | HP Linden S.P.R.L. | BIM | BraWoAir General Aviation Support

Dekempeneer DK Moves is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Dekempeneer DK Moves, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09432006835. Het bedrijf Dekempeneer DK Moves bevindt zich op het adres: Sint-Stefaansstraat 17,1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dekempeneer DK Moves zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dekempeneer DK Moves is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dekempeneer DK Moves is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dekempeneer DK Moves, openstaande posities, locatie van Dekempeneer DK Moves op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dekempeneer DK Moves is a company, that was registered 1997 in Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Dekempeneer DK Moves, company assigned to the tax number BE09432006835. The company Dekempeneer DK Moves is located at the address: Sint-Stefaansstraat 17,1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dekempeneer DK Moves were not found.
The main activity of Dekempeneer DK Moves is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dekempeneer DK Moves is not available. You also can look at reviews of Dekempeneer DK Moves, open positions, location of Dekempeneer DK Moves on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dekempeneer DK Moves, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dekempeneer DK Moves, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dekempeneer DK Moves, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dekempeneer DK Moves, employees, financial statistics.