Antigoon Verhuizingen

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Antigoon Verhuizingen
Private companiesCoal Mining • Antigoon Verhuizingen

Contactgegevens Antigoon Verhuizingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antigoon Verhuizingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antigoon Verhuizingen

Regio (region): Ranst, België

Adres (address): Profeetstraat 33,2520, België

Telefoon (phone): 03 475 05 62; 0475 70 17 43 03 475 05 62; 0475 70 17 43

Fax (fax): 03 485 75 91 03 485 75 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antigoon Verhuizingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antigoon Verhuizingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antigoon Verhuizingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antigoon Verhuizingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antigoon Verhuizingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antigoon Verhuizingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antigoon Verhuizingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antigoon Verhuizingen
Products information Antigoon Verhuizingen

BTW identificatienummer (tax): BE02022003173
Ondernemingsnummer: 3641113281
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Antigoon Verhuizingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antigoon Verhuizingen
(Get full report from official database of BE for Antigoon Verhuizingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antigoon Verhuizingen
Addition kinds of activities for Antigoon Verhuizingen

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
781202. Video productie | Video production
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
59610303. Record en / of tape (muziek of video) club, postorder | Record and/or tape (music or video) club, mail order

Werken bij Antigoon Verhuizingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antigoon Verhuizingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antigoon Verhuizingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antigoon Verhuizingen. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van Antigoon Verhuizingen in sociale netwerken
Look for responds of Antigoon Verhuizingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antigoon Verhuizingen. Laat een reactie achter voor Antigoon Verhuizingen. Antigoon Verhuizingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antigoon Verhuizingen. Leave a respond for Antigoon Verhuizingen. Antigoon Verhuizingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antigoon Verhuizingen op de google maps. Adres en contacten Antigoon Verhuizingen
Location of Antigoon Verhuizingen on the google maps. Address and contacts of Antigoon Verhuizingen

Andere gerelateerde bedrijven als come Antigoon Verhuizingen Antigoon Verhuizingen: Houthoofdt Lionel & Fils SPRL | High-Tech and Performance BVBA | LA BRUEGELIENNE | Pan European Fish Auctions | Scip Ltd

Other related companies as Antigoon Verhuizingen: Houthoofdt Lionel & Fils SPRL | High-Tech and Performance BVBA | LA BRUEGELIENNE | Pan European Fish Auctions | Scip Ltd

Antigoon Verhuizingen is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Ranst, België. De volledige naam van het bedrijf is Antigoon Verhuizingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02022003173. Het bedrijf Antigoon Verhuizingen bevindt zich op het adres: Profeetstraat 33,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Antigoon Verhuizingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antigoon Verhuizingen is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antigoon Verhuizingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antigoon Verhuizingen, openstaande posities, locatie van Antigoon Verhuizingen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antigoon Verhuizingen is a company, that was registered 2016 in Ranst region, Belgium. Full name of company is Antigoon Verhuizingen, company assigned to the tax number BE02022003173. The company Antigoon Verhuizingen is located at the address: Profeetstraat 33,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Antigoon Verhuizingen were not found.
The main activity of Antigoon Verhuizingen is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Antigoon Verhuizingen is not available. You also can look at reviews of Antigoon Verhuizingen, open positions, location of Antigoon Verhuizingen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antigoon Verhuizingen, Ranst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antigoon Verhuizingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antigoon Verhuizingen, Ranst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antigoon Verhuizingen, employees, financial statistics.