ALTO CHIAPPARO SPRL

Contactgegevens ALTO CHIAPPARO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTO CHIAPPARO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTO CHIAPPARO SPRL

Regio (region): Courcelles, België

Adres (address): Rue de Trazegnies 183B,6180, België

Telefoon (phone): 071 45 55 28; 071 46 08 21 071 45 55 28; 071 46 08 21

Fax (fax): 071 46 06 75 071 46 06 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTO CHIAPPARO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTO CHIAPPARO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTO CHIAPPARO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTO CHIAPPARO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTO CHIAPPARO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTO CHIAPPARO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTO CHIAPPARO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTO CHIAPPARO SPRL
Products information ALTO CHIAPPARO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05016326904
Ondernemingsnummer: 3583435058
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALTO CHIAPPARO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTO CHIAPPARO SPRL
(Get full report from official database of BE for ALTO CHIAPPARO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTO CHIAPPARO SPRL
Addition kinds of activities for ALTO CHIAPPARO SPRL

26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij ALTO CHIAPPARO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTO CHIAPPARO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTO CHIAPPARO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTO CHIAPPARO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van ALTO CHIAPPARO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALTO CHIAPPARO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTO CHIAPPARO SPRL. Laat een reactie achter voor ALTO CHIAPPARO SPRL. ALTO CHIAPPARO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTO CHIAPPARO SPRL. Leave a respond for ALTO CHIAPPARO SPRL. ALTO CHIAPPARO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTO CHIAPPARO SPRL op de google maps. Adres en contacten ALTO CHIAPPARO SPRL
Location of ALTO CHIAPPARO SPRL on the google maps. Address and contacts of ALTO CHIAPPARO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTO CHIAPPARO SPRL ALTO CHIAPPARO SPRL: Mer du Nord | Tabakshop Dejonghe | Castelein Verhuizingen | Impact Cooremans asbl | Camesco Developpements

Other related companies as ALTO CHIAPPARO SPRL: Mer du Nord | Tabakshop Dejonghe | Castelein Verhuizingen | Impact Cooremans asbl | Camesco Developpements

ALTO CHIAPPARO SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Courcelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTO CHIAPPARO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016326904. Het bedrijf ALTO CHIAPPARO SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Trazegnies 183B,6180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALTO CHIAPPARO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTO CHIAPPARO SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTO CHIAPPARO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTO CHIAPPARO SPRL, openstaande posities, locatie van ALTO CHIAPPARO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALTO CHIAPPARO SPRL is a company, that was registered 2013 in Courcelles region, Belgium. Full name of company is ALTO CHIAPPARO SPRL, company assigned to the tax number BE05016326904. The company ALTO CHIAPPARO SPRL is located at the address: Rue de Trazegnies 183B,6180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALTO CHIAPPARO SPRL were not found.
The main activity of ALTO CHIAPPARO SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTO CHIAPPARO SPRL is not available. You also can look at reviews of ALTO CHIAPPARO SPRL, open positions, location of ALTO CHIAPPARO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTO CHIAPPARO SPRL, Courcelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTO CHIAPPARO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTO CHIAPPARO SPRL, Courcelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTO CHIAPPARO SPRL, employees, financial statistics.