ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV

Contactgegevens ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Laarnestraat 13,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 84 67; 0475 23 55 61; 0478 44 69 42 09 369 84 67; 0475 23 55 61; 0478 44 69 42

Fax (fax): 09 369 84 67 09 369 84 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV
Products information ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE02744903564
Ondernemingsnummer: 6341552734
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV
(Get full report from official database of BE for ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV
Addition kinds of activities for ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
20460103. Industrieel zetmeel | Industrial starch
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
38610101. Blauwdruk doek of papier, gevoelig | Blueprint cloth or paper, sensitized
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec

Werken bij ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV in sociale netwerken
Look for responds of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. Laat een reactie achter voor ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. Leave a respond for ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV. ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV op de google maps. Adres en contacten ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV
Location of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV on the google maps. Address and contacts of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV: Heists Contactlenscentrum | Thiry (Maison) SC | Blondeau G & Zn | REAL ESTATE DREAMS | Heyman & Co NV

Other related companies as ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV: Heists Contactlenscentrum | Thiry (Maison) SC | Blondeau G & Zn | REAL ESTATE DREAMS | Heyman & Co NV

ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02744903564. Het bedrijf ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV bevindt zich op het adres: Laarnestraat 13,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, openstaande posities, locatie van ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV is a company, that was registered 2006 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, company assigned to the tax number BE02744903564. The company ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV is located at the address: Laarnestraat 13,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV were not found.
The main activity of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV is not available. You also can look at reviews of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, open positions, location of ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG VERHUIZINGEN POELMAN NV, employees, financial statistics.