ALG VERHUIZINGEN BORNAUW

Contactgegevens ALG VERHUIZINGEN BORNAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG VERHUIZINGEN BORNAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG VERHUIZINGEN BORNAUW

Regio (region): Affligem (Hekelgem), België

Adres (address): Kruisstraat 22A,1790, België

Telefoon (phone): 053 66 16 77; 0475 73 14 88 053 66 16 77; 0475 73 14 88

Fax (fax): 053 66 16 77 053 66 16 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG VERHUIZINGEN BORNAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG VERHUIZINGEN BORNAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG VERHUIZINGEN BORNAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG VERHUIZINGEN BORNAUW
Products information ALG VERHUIZINGEN BORNAUW

BTW identificatienummer (tax): BE01808868408
Ondernemingsnummer: 2927001953
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALG VERHUIZINGEN BORNAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG VERHUIZINGEN BORNAUW
(Get full report from official database of BE for ALG VERHUIZINGEN BORNAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG VERHUIZINGEN BORNAUW
Addition kinds of activities for ALG VERHUIZINGEN BORNAUW

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
153199. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
573600. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
28990202. Batterij acid | Battery acid
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
51369900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
72910000. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij ALG VERHUIZINGEN BORNAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG VERHUIZINGEN BORNAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

Zoek naar antwoorden van ALG VERHUIZINGEN BORNAUW in sociale netwerken
Look for responds of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. Laat een reactie achter voor ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. ALG VERHUIZINGEN BORNAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. Leave a respond for ALG VERHUIZINGEN BORNAUW. ALG VERHUIZINGEN BORNAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG VERHUIZINGEN BORNAUW op de google maps. Adres en contacten ALG VERHUIZINGEN BORNAUW
Location of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW on the google maps. Address and contacts of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG VERHUIZINGEN BORNAUW ALG VERHUIZINGEN BORNAUW: De Lelie BVBA | Foto Mic Mertens | Polyscreen | Gérard Urbain-Maton S.P.R.L. | Williamson

Other related companies as ALG VERHUIZINGEN BORNAUW: De Lelie BVBA | Foto Mic Mertens | Polyscreen | Gérard Urbain-Maton S.P.R.L. | Williamson

ALG VERHUIZINGEN BORNAUW is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Affligem (Hekelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01808868408. Het bedrijf ALG VERHUIZINGEN BORNAUW bevindt zich op het adres: Kruisstraat 22A,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALG VERHUIZINGEN BORNAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG VERHUIZINGEN BORNAUW is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG VERHUIZINGEN BORNAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, openstaande posities, locatie van ALG VERHUIZINGEN BORNAUW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG VERHUIZINGEN BORNAUW is a company, that was registered 1985 in Affligem (Hekelgem) region, Belgium. Full name of company is ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, company assigned to the tax number BE01808868408. The company ALG VERHUIZINGEN BORNAUW is located at the address: Kruisstraat 22A,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALG VERHUIZINGEN BORNAUW were not found.
The main activity of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW is not available. You also can look at reviews of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, open positions, location of ALG VERHUIZINGEN BORNAUW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, Affligem (Hekelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, Affligem (Hekelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG VERHUIZINGEN BORNAUW, employees, financial statistics.