Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL

Contactgegevens Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Berthelotstraat 133,1190, België

Telefoon (phone): 02 343 09 91 02 343 09 91

Fax (fax): 02 347 63 71 02 347 63 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL
Products information Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06664276123
Ondernemingsnummer: 4651306152
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL
(Get full report from official database of BE for Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL
Addition kinds of activities for Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL

23539910. Panama hoeden | Panama hats
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
59469901. camera's | Cameras
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Laat een reactie achter voor Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Leave a respond for Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL. Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL op de google maps. Adres en contacten Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL
Location of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL on the google maps. Address and contacts of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL: Stevens Commercial NV | BRUTOUT VIDANGE | Detelec Lichtdesign NV | Holsters | Calefa BVBA

Other related companies as Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL: Stevens Commercial NV | BRUTOUT VIDANGE | Detelec Lichtdesign NV | Holsters | Calefa BVBA

Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664276123. Het bedrijf Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL bevindt zich op het adres: Berthelotstraat 133,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, openstaande posities, locatie van Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL is a company, that was registered 2007 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, company assigned to the tax number BE06664276123. The company Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL is located at the address: Berthelotstraat 133,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL were not found.
The main activity of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL is not available. You also can look at reviews of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, open positions, location of Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anc Ateliers Degreef-Mertens SPRL, employees, financial statistics.