Van Trappen G NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van Trappen G NV
Private companiesTransportation by Air • Van Trappen G NV

Contactgegevens Van Trappen G NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Trappen G NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Trappen G NV

Regio (region): Gent (Zwijnaarde), België

Adres (address): Wintervijverstraat 12,9052, België

Telefoon (phone): 09 221 27 94 09 221 27 94

Fax (fax): 09 221 11 27 09 221 11 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Trappen G NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Trappen G NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Trappen G NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Trappen G NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Trappen G NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Trappen G NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Trappen G NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Trappen G NV
Products information Van Trappen G NV

BTW identificatienummer (tax): BE03669952392
Ondernemingsnummer: 4708984375
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Trappen G NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Trappen G NV
(Get full report from official database of BE for Van Trappen G NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Trappen G NV
Addition kinds of activities for Van Trappen G NV

01610408. Endive boerderij | Endive farm
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
28210202. Acrylonitril-butadieen-styreenharsen, absharsen | Acrylonitrile-butadiene-styrene resins, abs resins
45229903. Ambulance diensten, lucht | Ambulance services, air
51420204. Pluimvee pastei, bevroren | Poultry pies, frozen
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
86610124. Pinksterkerk | Pentecostal church

Werken bij Van Trappen G NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Trappen G NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Trappen G NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Trappen G NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Van Trappen G NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Trappen G NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Trappen G NV. Laat een reactie achter voor Van Trappen G NV. Van Trappen G NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Trappen G NV. Leave a respond for Van Trappen G NV. Van Trappen G NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Trappen G NV op de google maps. Adres en contacten Van Trappen G NV
Location of Van Trappen G NV on the google maps. Address and contacts of Van Trappen G NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Trappen G NV Van Trappen G NV: Serck A & P NV | Address System | Maison du Caoutchouc (La) SA | Wood Appleton Oliver S.A. | amaury de crombrugghe

Other related companies as Van Trappen G NV: Serck A & P NV | Address System | Maison du Caoutchouc (La) SA | Wood Appleton Oliver S.A. | amaury de crombrugghe

Van Trappen G NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Gent (Zwijnaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Trappen G NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03669952392. Het bedrijf Van Trappen G NV bevindt zich op het adres: Wintervijverstraat 12,9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Trappen G NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Trappen G NV is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Trappen G NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Trappen G NV, openstaande posities, locatie van Van Trappen G NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Trappen G NV is a company, that was registered 2009 in Gent (Zwijnaarde) region, Belgium. Full name of company is Van Trappen G NV, company assigned to the tax number BE03669952392. The company Van Trappen G NV is located at the address: Wintervijverstraat 12,9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Trappen G NV were not found.
The main activity of Van Trappen G NV is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Trappen G NV is not available. You also can look at reviews of Van Trappen G NV, open positions, location of Van Trappen G NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Trappen G NV, Gent (Zwijnaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Trappen G NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Trappen G NV, Gent (Zwijnaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Trappen G NV, employees, financial statistics.