Dibo Car- & Truckwash

Contactgegevens Dibo Car- & Truckwash: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dibo Car- & Truckwash: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dibo Car- & Truckwash

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Noordersingel 11,2140, België

Telefoon (phone): 03 235 60 80 03 235 60 80

Fax (fax): 03 235 60 90 03 235 60 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dibo Car- & Truckwash: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dibo Car- & Truckwash"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dibo Car- & Truckwash"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dibo Car- & Truckwash, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dibo Car- & Truckwash. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dibo Car- & Truckwash, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dibo Car- & Truckwash. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dibo Car- & Truckwash
Products information Dibo Car- & Truckwash

BTW identificatienummer (tax): BE07528900146
Ondernemingsnummer: 6759582519
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dibo Car- & Truckwash zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dibo Car- & Truckwash
(Get full report from official database of BE for Dibo Car- & Truckwash)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dibo Car- & Truckwash
Addition kinds of activities for Dibo Car- & Truckwash

17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
24991106. Fineerwerk, ingelegd | Veneer work, inlaid
28191016. Thiocyanaten, anorganisch | Thiocyanates, inorganic
30610000. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
35190200. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
35440200. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
50519907. Staven, metaal | Rods, metal

Werken bij Dibo Car- & Truckwash: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dibo Car- & Truckwash: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dibo Car- & Truckwash. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dibo Car- & Truckwash. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Dibo Car- & Truckwash in sociale netwerken
Look for responds of Dibo Car- & Truckwash in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dibo Car- & Truckwash. Laat een reactie achter voor Dibo Car- & Truckwash. Dibo Car- & Truckwash bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dibo Car- & Truckwash. Leave a respond for Dibo Car- & Truckwash. Dibo Car- & Truckwash on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dibo Car- & Truckwash op de google maps. Adres en contacten Dibo Car- & Truckwash
Location of Dibo Car- & Truckwash on the google maps. Address and contacts of Dibo Car- & Truckwash

Andere gerelateerde bedrijven als come Dibo Car- & Truckwash Dibo Car- & Truckwash: DE ROOZE NV | Junior Cars | Delplan® | Vecom N.V. | Schietse Charcuterie Import Export NV

Other related companies as Dibo Car- & Truckwash: DE ROOZE NV | Junior Cars | Delplan® | Vecom N.V. | Schietse Charcuterie Import Export NV

Dibo Car- & Truckwash is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is Dibo Car- & Truckwash, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07528900146. Het bedrijf Dibo Car- & Truckwash bevindt zich op het adres: Noordersingel 11,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 774,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dibo Car- & Truckwash zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dibo Car- & Truckwash is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dibo Car- & Truckwash is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dibo Car- & Truckwash, openstaande posities, locatie van Dibo Car- & Truckwash op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dibo Car- & Truckwash is a company, that was registered 2006 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is Dibo Car- & Truckwash, company assigned to the tax number BE07528900146. The company Dibo Car- & Truckwash is located at the address: Noordersingel 11,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 774,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dibo Car- & Truckwash were not found.
The main activity of Dibo Car- & Truckwash is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dibo Car- & Truckwash is not available. You also can look at reviews of Dibo Car- & Truckwash, open positions, location of Dibo Car- & Truckwash on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dibo Car- & Truckwash, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dibo Car- & Truckwash, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dibo Car- & Truckwash, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dibo Car- & Truckwash, employees, financial statistics.