Schroons & Zonen

Contactgegevens Schroons & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schroons & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schroons & Zonen

Regio (region): Keerbergen, België

Adres (address): Oudstrijderslaan 36,3140, België

Telefoon (phone): 015 51 27 93 015 51 27 93

Fax (fax): 015 51 32 95 015 51 32 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schroons & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schroons & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schroons & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schroons & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schroons & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schroons & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schroons & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schroons & Zonen
Products information Schroons & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE07695892333
Ondernemingsnummer: 7875793457
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Schroons & Zonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schroons & Zonen
(Get full report from official database of BE for Schroons & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schroons & Zonen
Addition kinds of activities for Schroons & Zonen

30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
34410202. Bridge secties, geprefabriceerde, spoorweg | Bridge sections, prefabricated, railway
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
59999925. Theaterprogramma's | Theater programs
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij Schroons & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schroons & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schroons & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schroons & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

Zoek naar antwoorden van Schroons & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Schroons & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schroons & Zonen. Laat een reactie achter voor Schroons & Zonen. Schroons & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schroons & Zonen. Leave a respond for Schroons & Zonen. Schroons & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schroons & Zonen op de google maps. Adres en contacten Schroons & Zonen
Location of Schroons & Zonen on the google maps. Address and contacts of Schroons & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Schroons & Zonen Schroons & Zonen: D-side Group sa | GEVEKE INDUSTRIAL NV | Airventure BVBA | Design Studio Novum BVBA | Hansa Union bvba

Other related companies as Schroons & Zonen: D-side Group sa | GEVEKE INDUSTRIAL NV | Airventure BVBA | Design Studio Novum BVBA | Hansa Union bvba

Schroons & Zonen is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Keerbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Schroons & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07695892333. Het bedrijf Schroons & Zonen bevindt zich op het adres: Oudstrijderslaan 36,3140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Schroons & Zonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schroons & Zonen is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schroons & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schroons & Zonen, openstaande posities, locatie van Schroons & Zonen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schroons & Zonen is a company, that was registered 2009 in Keerbergen region, Belgium. Full name of company is Schroons & Zonen, company assigned to the tax number BE07695892333. The company Schroons & Zonen is located at the address: Oudstrijderslaan 36,3140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Schroons & Zonen were not found.
The main activity of Schroons & Zonen is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schroons & Zonen is not available. You also can look at reviews of Schroons & Zonen, open positions, location of Schroons & Zonen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schroons & Zonen, Keerbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schroons & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schroons & Zonen, Keerbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schroons & Zonen, employees, financial statistics.