ESSELER & Co SA

Contactgegevens ESSELER & Co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSELER & Co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSELER & Co SA

Regio (region): Chaudfontaine (Beaufays), België

Adres (address): Rue de Trooz 21,4052, België

Telefoon (phone): 04 368 56 98 04 368 56 98

Fax (fax): 04 368 69 85 04 368 69 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSELER & Co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSELER & Co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSELER & Co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSELER & Co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSELER & Co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSELER & Co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSELER & Co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSELER & Co SA
Products information ESSELER & Co SA

BTW identificatienummer (tax): BE01302398681
Ondernemingsnummer: 1554809570
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ESSELER & Co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSELER & Co SA
(Get full report from official database of BE for ESSELER & Co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSELER & Co SA
Addition kinds of activities for ESSELER & Co SA

519102. Diervoeders | Animal feeds
581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
26560200. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
34829905. Pellets en bb's, pistool- en luchtgeweermunitie | Pellets and bb's, pistol and air rifle ammunition
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services

Werken bij ESSELER & Co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSELER & Co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSELER & Co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSELER & Co SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van ESSELER & Co SA in sociale netwerken
Look for responds of ESSELER & Co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSELER & Co SA. Laat een reactie achter voor ESSELER & Co SA. ESSELER & Co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSELER & Co SA. Leave a respond for ESSELER & Co SA. ESSELER & Co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSELER & Co SA op de google maps. Adres en contacten ESSELER & Co SA
Location of ESSELER & Co SA on the google maps. Address and contacts of ESSELER & Co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSELER & Co SA ESSELER & Co SA: Derroitte Jean-François | Descaplant BVBA | Hall 78 SA | Buro Center | Esco Transmissions N.V.

Other related companies as ESSELER & Co SA: Derroitte Jean-François | Descaplant BVBA | Hall 78 SA | Buro Center | Esco Transmissions N.V.

ESSELER & Co SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Chaudfontaine (Beaufays), België. De volledige naam van het bedrijf is ESSELER & Co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01302398681. Het bedrijf ESSELER & Co SA bevindt zich op het adres: Rue de Trooz 21,4052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ESSELER & Co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESSELER & Co SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSELER & Co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSELER & Co SA, openstaande posities, locatie van ESSELER & Co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ESSELER & Co SA is a company, that was registered 1986 in Chaudfontaine (Beaufays) region, Belgium. Full name of company is ESSELER & Co SA, company assigned to the tax number BE01302398681. The company ESSELER & Co SA is located at the address: Rue de Trooz 21,4052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ESSELER & Co SA were not found.
The main activity of ESSELER & Co SA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSELER & Co SA is not available. You also can look at reviews of ESSELER & Co SA, open positions, location of ESSELER & Co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSELER & Co SA, Chaudfontaine (Beaufays): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSELER & Co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSELER & Co SA, Chaudfontaine (Beaufays): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSELER & Co SA, employees, financial statistics.