D & R ALUMINIUM

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • D & R ALUMINIUM
Private companiesMotion Pictures • D & R ALUMINIUM

Contactgegevens D & R ALUMINIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D & R ALUMINIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

D & R ALUMINIUM

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Platwijersweg 23,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 81 71 011 81 81 71

Fax (fax): +32 (64) 247-27-43 +32 (64) 247-27-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D & R ALUMINIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D & R ALUMINIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D & R ALUMINIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D & R ALUMINIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D & R ALUMINIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D & R ALUMINIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D & R ALUMINIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D & R ALUMINIUM
Products information D & R ALUMINIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03103057861
Ondernemingsnummer: 7077636718
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in D & R ALUMINIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D & R ALUMINIUM
(Get full report from official database of BE for D & R ALUMINIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor D & R ALUMINIUM
Addition kinds of activities for D & R ALUMINIUM

721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
50750104. Automobiel airconditioners | Automotive air conditioners
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij D & R ALUMINIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D & R ALUMINIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D & R ALUMINIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D & R ALUMINIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van D & R ALUMINIUM in sociale netwerken
Look for responds of D & R ALUMINIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor D & R ALUMINIUM. Laat een reactie achter voor D & R ALUMINIUM. D & R ALUMINIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D & R ALUMINIUM. Leave a respond for D & R ALUMINIUM. D & R ALUMINIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D & R ALUMINIUM op de google maps. Adres en contacten D & R ALUMINIUM
Location of D & R ALUMINIUM on the google maps. Address and contacts of D & R ALUMINIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come D & R ALUMINIUM D & R ALUMINIUM: Maes R en Zn NV | MOBALPA/STEVENS KEUKENS | BALDO (Agence Artistique) | TQ3 Travel Solutions N.V. | J.M.C. sarl

Other related companies as D & R ALUMINIUM: Maes R en Zn NV | MOBALPA/STEVENS KEUKENS | BALDO (Agence Artistique) | TQ3 Travel Solutions N.V. | J.M.C. sarl

D & R ALUMINIUM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is D & R ALUMINIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103057861. Het bedrijf D & R ALUMINIUM bevindt zich op het adres: Platwijersweg 23,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in D & R ALUMINIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D & R ALUMINIUM is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D & R ALUMINIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D & R ALUMINIUM, openstaande posities, locatie van D & R ALUMINIUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D & R ALUMINIUM is a company, that was registered 2006 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is D & R ALUMINIUM, company assigned to the tax number BE03103057861. The company D & R ALUMINIUM is located at the address: Platwijersweg 23,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in D & R ALUMINIUM were not found.
The main activity of D & R ALUMINIUM is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D & R ALUMINIUM is not available. You also can look at reviews of D & R ALUMINIUM, open positions, location of D & R ALUMINIUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D & R ALUMINIUM, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D & R ALUMINIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D & R ALUMINIUM, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D & R ALUMINIUM, employees, financial statistics.