Cornet-Gillard SPRL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Cornet-Gillard SPRL

Contactgegevens Cornet-Gillard SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cornet-Gillard SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cornet-Gillard SPRL

Regio (region): Habay (Rulles), België

Adres (address): Rue Maurice Grevisse 31,6724, België

Telefoon (phone): 063 41 15 90 063 41 15 90

Fax (fax): 063 41 20 19 063 41 20 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cornet-Gillard SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cornet-Gillard SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cornet-Gillard SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cornet-Gillard SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cornet-Gillard SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cornet-Gillard SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cornet-Gillard SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cornet-Gillard SPRL
Products information Cornet-Gillard SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01449615478
Ondernemingsnummer: 7986206054
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Cornet-Gillard SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cornet-Gillard SPRL
(Get full report from official database of BE for Cornet-Gillard SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cornet-Gillard SPRL
Addition kinds of activities for Cornet-Gillard SPRL

178100. Waterboren | Water well drilling
07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
36120303. Deurbel transformatoren, elektrisch | Doorbell transformers, electric
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'

Werken bij Cornet-Gillard SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cornet-Gillard SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cornet-Gillard SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cornet-Gillard SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Cornet-Gillard SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cornet-Gillard SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cornet-Gillard SPRL. Laat een reactie achter voor Cornet-Gillard SPRL. Cornet-Gillard SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cornet-Gillard SPRL. Leave a respond for Cornet-Gillard SPRL. Cornet-Gillard SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cornet-Gillard SPRL op de google maps. Adres en contacten Cornet-Gillard SPRL
Location of Cornet-Gillard SPRL on the google maps. Address and contacts of Cornet-Gillard SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cornet-Gillard SPRL Cornet-Gillard SPRL: Ardis I.S. Optimalisatie | Geelen & Geelen NV | Remmerie F | DESMET sa- WOOD-LINE | NV 2MPACT

Other related companies as Cornet-Gillard SPRL: Ardis I.S. Optimalisatie | Geelen & Geelen NV | Remmerie F | DESMET sa- WOOD-LINE | NV 2MPACT

Cornet-Gillard SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Habay (Rulles), België. De volledige naam van het bedrijf is Cornet-Gillard SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01449615478. Het bedrijf Cornet-Gillard SPRL bevindt zich op het adres: Rue Maurice Grevisse 31,6724. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cornet-Gillard SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cornet-Gillard SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cornet-Gillard SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cornet-Gillard SPRL, openstaande posities, locatie van Cornet-Gillard SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cornet-Gillard SPRL is a company, that was registered 1987 in Habay (Rulles) region, Belgium. Full name of company is Cornet-Gillard SPRL, company assigned to the tax number BE01449615478. The company Cornet-Gillard SPRL is located at the address: Rue Maurice Grevisse 31,6724. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cornet-Gillard SPRL were not found.
The main activity of Cornet-Gillard SPRL is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cornet-Gillard SPRL is not available. You also can look at reviews of Cornet-Gillard SPRL, open positions, location of Cornet-Gillard SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cornet-Gillard SPRL, Habay (Rulles): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cornet-Gillard SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cornet-Gillard SPRL, Habay (Rulles): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cornet-Gillard SPRL, employees, financial statistics.