AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA
Private companiesTransportation Services • AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA

Contactgegevens AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Ruddervoordsestraat 30B,8210, België

Telefoon (phone): 050 27 05 20 050 27 05 20

Fax (fax): 050 27 05 21 050 27 05 21

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA
Products information AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02976989746
Ondernemingsnummer: 6086944580
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA
Addition kinds of activities for AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA

514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
17420102. Fresco werk | Fresco work
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
37150000. Vrachtwagens | Truck trailers
39990106. Haar, dressing van, voor de handel | Hair, dressing of, for the trade
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. Laat een reactie achter voor AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. Leave a respond for AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA. AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA
Location of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA: Janssens F. Ferronnerie | Service Application & Soudage | Inforama Conseil SA | Autophone Center no 1 | Alcon Couvreur N.V.

Other related companies as AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA: Janssens F. Ferronnerie | Service Application & Soudage | Inforama Conseil SA | Autophone Center no 1 | Alcon Couvreur N.V.

AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02976989746. Het bedrijf AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA bevindt zich op het adres: Ruddervoordsestraat 30B,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, openstaande posities, locatie van AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA is a company, that was registered 2005 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, company assigned to the tax number BE02976989746. The company AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA is located at the address: Ruddervoordsestraat 30B,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA were not found.
The main activity of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, open positions, location of AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO TRANSMISSIE TECHNIEK (ATT) BVBA, employees, financial statistics.