AUDI-VW-GILLON GARAGE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • AUDI-VW-GILLON GARAGE
Private companiesMembership Organizations • AUDI-VW-GILLON GARAGE

Contactgegevens AUDI-VW-GILLON GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUDI-VW-GILLON GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUDI-VW-GILLON GARAGE

Regio (region): Awans (Hognoul), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 74,4342, België

Telefoon (phone): 04 257 47 37; 04 257 47 38 04 257 47 37; 04 257 47 38

Fax (fax): 04 257 57 69 04 257 57 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUDI-VW-GILLON GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUDI-VW-GILLON GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUDI-VW-GILLON GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUDI-VW-GILLON GARAGE
Products information AUDI-VW-GILLON GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE01346618652
Ondernemingsnummer: 2294464111
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
(Get full report from official database of BE for AUDI-VW-GILLON GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
Addition kinds of activities for AUDI-VW-GILLON GARAGE

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
50879911. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

Zoek naar antwoorden van AUDI-VW-GILLON GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of AUDI-VW-GILLON GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Laat een reactie achter voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Leave a respond for AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUDI-VW-GILLON GARAGE op de google maps. Adres en contacten AUDI-VW-GILLON GARAGE
Location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the google maps. Address and contacts of AUDI-VW-GILLON GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUDI-VW-GILLON GARAGE AUDI-VW-GILLON GARAGE: Van Oevelen NV | Brandstoffen Venus BVBA | Alexandre P | Rucon Ventilatoren NV | Les Entr. Jules Delid S.P.R.L.

Other related companies as AUDI-VW-GILLON GARAGE: Van Oevelen NV | Brandstoffen Venus BVBA | Alexandre P | Rucon Ventilatoren NV | Les Entr. Jules Delid S.P.R.L.

AUDI-VW-GILLON GARAGE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Awans (Hognoul), België. De volledige naam van het bedrijf is AUDI-VW-GILLON GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01346618652. Het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUDI-VW-GILLON GARAGE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUDI-VW-GILLON GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUDI-VW-GILLON GARAGE, openstaande posities, locatie van AUDI-VW-GILLON GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUDI-VW-GILLON GARAGE is a company, that was registered 2017 in Awans (Hognoul) region, Belgium. Full name of company is AUDI-VW-GILLON GARAGE, company assigned to the tax number BE01346618652. The company AUDI-VW-GILLON GARAGE is located at the address: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUDI-VW-GILLON GARAGE were not found.
The main activity of AUDI-VW-GILLON GARAGE is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUDI-VW-GILLON GARAGE is not available. You also can look at reviews of AUDI-VW-GILLON GARAGE, open positions, location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUDI-VW-GILLON GARAGE, employees, financial statistics.