LEMBREGHTS MARCEL

Contactgegevens LEMBREGHTS MARCEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEMBREGHTS MARCEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEMBREGHTS MARCEL

Regio (region): Westerlo (Oevel), België

Adres (address): Nijverheidsstraat 52,2260, België

Telefoon (phone): 014 22 08 67 014 22 08 67

Fax (fax): 014 22 55 80 014 22 55 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEMBREGHTS MARCEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEMBREGHTS MARCEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEMBREGHTS MARCEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEMBREGHTS MARCEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEMBREGHTS MARCEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEMBREGHTS MARCEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEMBREGHTS MARCEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEMBREGHTS MARCEL
Products information LEMBREGHTS MARCEL

BTW identificatienummer (tax): BE09374877929
Ondernemingsnummer: 7226776123
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LEMBREGHTS MARCEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEMBREGHTS MARCEL
(Get full report from official database of BE for LEMBREGHTS MARCEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEMBREGHTS MARCEL
Addition kinds of activities for LEMBREGHTS MARCEL

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
109905. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
138901. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
228499. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
01829903. Zeewier, gekweekt onder dekking | Seaweed, grown under cover
28920201. Amatolen (explosief) | Amatols (explosive)
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij LEMBREGHTS MARCEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEMBREGHTS MARCEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEMBREGHTS MARCEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEMBREGHTS MARCEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van LEMBREGHTS MARCEL in sociale netwerken
Look for responds of LEMBREGHTS MARCEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEMBREGHTS MARCEL. Laat een reactie achter voor LEMBREGHTS MARCEL. LEMBREGHTS MARCEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEMBREGHTS MARCEL. Leave a respond for LEMBREGHTS MARCEL. LEMBREGHTS MARCEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEMBREGHTS MARCEL op de google maps. Adres en contacten LEMBREGHTS MARCEL
Location of LEMBREGHTS MARCEL on the google maps. Address and contacts of LEMBREGHTS MARCEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEMBREGHTS MARCEL LEMBREGHTS MARCEL: Buro Services Bastogne SPRL | Chantier Naval Vankerkoven SA | BRUGSE TAXI-SERVICE BVBA | BLANPAIN, ARNAUD | SAIT-RADIOHOLLAND CC

Other related companies as LEMBREGHTS MARCEL: Buro Services Bastogne SPRL | Chantier Naval Vankerkoven SA | BRUGSE TAXI-SERVICE BVBA | BLANPAIN, ARNAUD | SAIT-RADIOHOLLAND CC

LEMBREGHTS MARCEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Westerlo (Oevel), België. De volledige naam van het bedrijf is LEMBREGHTS MARCEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09374877929. Het bedrijf LEMBREGHTS MARCEL bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 52,2260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LEMBREGHTS MARCEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEMBREGHTS MARCEL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEMBREGHTS MARCEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEMBREGHTS MARCEL, openstaande posities, locatie van LEMBREGHTS MARCEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEMBREGHTS MARCEL is a company, that was registered 1987 in Westerlo (Oevel) region, Belgium. Full name of company is LEMBREGHTS MARCEL, company assigned to the tax number BE09374877929. The company LEMBREGHTS MARCEL is located at the address: Nijverheidsstraat 52,2260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LEMBREGHTS MARCEL were not found.
The main activity of LEMBREGHTS MARCEL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEMBREGHTS MARCEL is not available. You also can look at reviews of LEMBREGHTS MARCEL, open positions, location of LEMBREGHTS MARCEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEMBREGHTS MARCEL, Westerlo (Oevel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEMBREGHTS MARCEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEMBREGHTS MARCEL, Westerlo (Oevel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEMBREGHTS MARCEL, employees, financial statistics.