Fläkt Woods

Contactgegevens Fläkt Woods: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fläkt Woods: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fläkt Woods

Regio (region): Rixensart (Rosières), België

Adres (address): Avenue Englebert 6,1331, België

Telefoon (phone): 02 654 10 56 02 654 10 56

Fax (fax): +32 (19) 548-57-82 +32 (19) 548-57-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fläkt Woods: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fläkt Woods"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fläkt Woods"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fläkt Woods, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fläkt Woods. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fläkt Woods, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fläkt Woods. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fläkt Woods
Products information Fläkt Woods

BTW identificatienummer (tax): BE07649749755
Ondernemingsnummer: 8277893066
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fläkt Woods zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fläkt Woods
(Get full report from official database of BE for Fläkt Woods)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fläkt Woods
Addition kinds of activities for Fläkt Woods

28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
30889904. Sink, kunststof | Sinks, plastics
34210102. hakmessen | Cleavers
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
76990601. Boot reparatie | Boat repair
83220612. Telefonische begeleiding | Telephone counseling service

Werken bij Fläkt Woods: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fläkt Woods: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fläkt Woods. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fläkt Woods. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Fläkt Woods in sociale netwerken
Look for responds of Fläkt Woods in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fläkt Woods. Laat een reactie achter voor Fläkt Woods. Fläkt Woods bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fläkt Woods. Leave a respond for Fläkt Woods. Fläkt Woods on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fläkt Woods op de google maps. Adres en contacten Fläkt Woods
Location of Fläkt Woods on the google maps. Address and contacts of Fläkt Woods

Andere gerelateerde bedrijven als come Fläkt Woods Fläkt Woods: B & A Systems NV | Industria Events | Mery Bois SA | Renu Liften (Aannemingen) | EMKO BVBA

Other related companies as Fläkt Woods: B & A Systems NV | Industria Events | Mery Bois SA | Renu Liften (Aannemingen) | EMKO BVBA

Fläkt Woods is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Rixensart (Rosières), België. De volledige naam van het bedrijf is Fläkt Woods, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07649749755. Het bedrijf Fläkt Woods bevindt zich op het adres: Avenue Englebert 6,1331. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fläkt Woods zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fläkt Woods is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fläkt Woods is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fläkt Woods, openstaande posities, locatie van Fläkt Woods op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fläkt Woods is a company, that was registered 2015 in Rixensart (Rosières) region, Belgium. Full name of company is Fläkt Woods, company assigned to the tax number BE07649749755. The company Fläkt Woods is located at the address: Avenue Englebert 6,1331. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fläkt Woods were not found.
The main activity of Fläkt Woods is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fläkt Woods is not available. You also can look at reviews of Fläkt Woods, open positions, location of Fläkt Woods on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fläkt Woods, Rixensart (Rosières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fläkt Woods, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fläkt Woods, Rixensart (Rosières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fläkt Woods, employees, financial statistics.