A&MTC BVBA

Contactgegevens A&MTC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&MTC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&MTC BVBA

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Industrielaan 27,1740, België

Telefoon (phone): 02 452 28 10 02 452 28 10

Fax (fax): 02 452 37 63 02 452 37 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&MTC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&MTC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&MTC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&MTC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&MTC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&MTC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&MTC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&MTC BVBA
Products information A&MTC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02224975585
Ondernemingsnummer: 3961639404
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A&MTC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&MTC BVBA
(Get full report from official database of BE for A&MTC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&MTC BVBA
Addition kinds of activities for A&MTC BVBA

07830101. Planten diensten, sierbus | Planting services, ornamental bush
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
38290304. Kaartplotinstrumenten | Map plotting instruments
51379904. Truien, vrouwen en kinderen | Sweaters, women's and children's
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)

Werken bij A&MTC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&MTC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&MTC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&MTC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van A&MTC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A&MTC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&MTC BVBA. Laat een reactie achter voor A&MTC BVBA. A&MTC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&MTC BVBA. Leave a respond for A&MTC BVBA. A&MTC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&MTC BVBA op de google maps. Adres en contacten A&MTC BVBA
Location of A&MTC BVBA on the google maps. Address and contacts of A&MTC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A&MTC BVBA A&MTC BVBA: Distripièces | Cre-Axe SA | Jespers H | Radar Automation NV | Blue Man BVBA

Other related companies as A&MTC BVBA: Distripièces | Cre-Axe SA | Jespers H | Radar Automation NV | Blue Man BVBA

A&MTC BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is A&MTC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224975585. Het bedrijf A&MTC BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 27,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A&MTC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A&MTC BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&MTC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&MTC BVBA, openstaande posities, locatie van A&MTC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A&MTC BVBA is a company, that was registered 1994 in Ternat region, Belgium. Full name of company is A&MTC BVBA, company assigned to the tax number BE02224975585. The company A&MTC BVBA is located at the address: Industrielaan 27,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A&MTC BVBA were not found.
The main activity of A&MTC BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A&MTC BVBA is not available. You also can look at reviews of A&MTC BVBA, open positions, location of A&MTC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&MTC BVBA, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&MTC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&MTC BVBA, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&MTC BVBA, employees, financial statistics.