BRUSSELS AIR-VENTOMATIC

Contactgegevens BRUSSELS AIR-VENTOMATIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS AIR-VENTOMATIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS AIR-VENTOMATIC

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Dieleghemse Steenweg 108,1090, België

Telefoon (phone): 02 479 23 38 02 479 23 38

Fax (fax): 02 479 26 04 02 479 26 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS AIR-VENTOMATIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS AIR-VENTOMATIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS AIR-VENTOMATIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS AIR-VENTOMATIC
Products information BRUSSELS AIR-VENTOMATIC

BTW identificatienummer (tax): BE08503387451
Ondernemingsnummer: 5339050292
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BRUSSELS AIR-VENTOMATIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS AIR-VENTOMATIC
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS AIR-VENTOMATIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS AIR-VENTOMATIC
Addition kinds of activities for BRUSSELS AIR-VENTOMATIC

344801. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
781902. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
32510106. Slumped brick | Slumped brick

Werken bij BRUSSELS AIR-VENTOMATIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS AIR-VENTOMATIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS AIR-VENTOMATIC in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. Laat een reactie achter voor BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. BRUSSELS AIR-VENTOMATIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. Leave a respond for BRUSSELS AIR-VENTOMATIC. BRUSSELS AIR-VENTOMATIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS AIR-VENTOMATIC op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS AIR-VENTOMATIC
Location of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS AIR-VENTOMATIC BRUSSELS AIR-VENTOMATIC: M T T SPRL | Arcos BVBA | Van Rompaey | New Atlas S.P.R.L. | Walabi SCRIS

Other related companies as BRUSSELS AIR-VENTOMATIC: M T T SPRL | Arcos BVBA | Van Rompaey | New Atlas S.P.R.L. | Walabi SCRIS

BRUSSELS AIR-VENTOMATIC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08503387451. Het bedrijf BRUSSELS AIR-VENTOMATIC bevindt zich op het adres: Dieleghemse Steenweg 108,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BRUSSELS AIR-VENTOMATIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSELS AIR-VENTOMATIC is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS AIR-VENTOMATIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, openstaande posities, locatie van BRUSSELS AIR-VENTOMATIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUSSELS AIR-VENTOMATIC is a company, that was registered 1998 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, company assigned to the tax number BE08503387451. The company BRUSSELS AIR-VENTOMATIC is located at the address: Dieleghemse Steenweg 108,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BRUSSELS AIR-VENTOMATIC were not found.
The main activity of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, open positions, location of BRUSSELS AIR-VENTOMATIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS AIR-VENTOMATIC, employees, financial statistics.