Air Trade Centre NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Air Trade Centre NV
Private companiesSocial Services • Air Trade Centre NV

Contactgegevens Air Trade Centre NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Air Trade Centre NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Air Trade Centre NV

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Maalbeekweg 21,1930, België

Telefoon (phone): 02 725 31 80 02 725 31 80

Fax (fax): 02 721 04 33 02 721 04 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Air Trade Centre NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Air Trade Centre NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Air Trade Centre NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Air Trade Centre NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Air Trade Centre NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Air Trade Centre NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Air Trade Centre NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Air Trade Centre NV
Products information Air Trade Centre NV

BTW identificatienummer (tax): BE09820098876
Ondernemingsnummer: 7686279296
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Air Trade Centre NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Air Trade Centre NV
(Get full report from official database of BE for Air Trade Centre NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Air Trade Centre NV
Addition kinds of activities for Air Trade Centre NV

3629. Elektrische industriële apparaten | Electrical industrial apparatus
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
35440200. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service
83999910. Verenigde fondsenraden | United fund councils

Werken bij Air Trade Centre NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Air Trade Centre NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Air Trade Centre NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Air Trade Centre NV. Looking for open vacancies in other companies

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van Air Trade Centre NV in sociale netwerken
Look for responds of Air Trade Centre NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Air Trade Centre NV. Laat een reactie achter voor Air Trade Centre NV. Air Trade Centre NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Air Trade Centre NV. Leave a respond for Air Trade Centre NV. Air Trade Centre NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Air Trade Centre NV op de google maps. Adres en contacten Air Trade Centre NV
Location of Air Trade Centre NV on the google maps. Address and contacts of Air Trade Centre NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Air Trade Centre NV Air Trade Centre NV: Anys | Vankersbilck | RESIDENTIE DE VLAMME | La Prévoyance Fiscale | CBG

Other related companies as Air Trade Centre NV: Anys | Vankersbilck | RESIDENTIE DE VLAMME | La Prévoyance Fiscale | CBG

Air Trade Centre NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is Air Trade Centre NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09820098876. Het bedrijf Air Trade Centre NV bevindt zich op het adres: Maalbeekweg 21,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Air Trade Centre NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Air Trade Centre NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Air Trade Centre NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Air Trade Centre NV, openstaande posities, locatie van Air Trade Centre NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Air Trade Centre NV is a company, that was registered 2016 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is Air Trade Centre NV, company assigned to the tax number BE09820098876. The company Air Trade Centre NV is located at the address: Maalbeekweg 21,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Air Trade Centre NV were not found.
The main activity of Air Trade Centre NV is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Air Trade Centre NV is not available. You also can look at reviews of Air Trade Centre NV, open positions, location of Air Trade Centre NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Air Trade Centre NV, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Air Trade Centre NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Air Trade Centre NV, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Air Trade Centre NV, employees, financial statistics.