Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)
Private companiesAgricultural Production - Crops • Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)

Contactgegevens Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv): address, phone, fax, email, website, opening hours

Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Koningsstraat 10,1000, België

Telefoon (phone): 02 504 80 30 02 504 80 30

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)
Products information Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)
(Get full report from official database of BE for Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv))

Aanvulling soorten activiteiten voor Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)
Addition kinds of activities for Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)

15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
36489905. Miners 'lampen | Miners' lamps
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm

Werken bij Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Looking for open vacancies in other companies

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) in sociale netwerken
Look for responds of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Laat een reactie achter voor Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Leave a respond for Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv). Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) op de google maps. Adres en contacten Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)
Location of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) on the google maps. Address and contacts of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv)

Andere gerelateerde bedrijven als come Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv): Neupré Motor SC | Bebrimmo NV | Elektro Robert Rigole | Lis NV | N.V. Gedimo

Other related companies as Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv): Neupré Motor SC | Bebrimmo NV | Elektro Robert Rigole | Lis NV | N.V. Gedimo

Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) bevindt zich op het adres: Koningsstraat 10,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), openstaande posities, locatie van Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) is a company, that was registered 1996 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), company assigned to the tax number BE07619812011. The company Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) is located at the address: Koningsstraat 10,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) were not found.
The main activity of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) is not available. You also can look at reviews of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), open positions, location of Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paleis voor Schone Kunsten (Veilingen nv), employees, financial statistics.