Havep Meerhout NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Havep Meerhout NV
Private companiesCommunications • Havep Meerhout NV

Contactgegevens Havep Meerhout NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Havep Meerhout NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Havep Meerhout NV

Regio (region): Meerhout, België

Adres (address): Molsebaan 39,2450, België

Telefoon (phone): 014 30 07 37; 014 30 07 38 014 30 07 37; 014 30 07 38

Fax (fax): 014 30 39 14 014 30 39 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Havep Meerhout NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Havep Meerhout NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Havep Meerhout NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Havep Meerhout NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Havep Meerhout NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Havep Meerhout NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Havep Meerhout NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Havep Meerhout NV
Products information Havep Meerhout NV

BTW identificatienummer (tax): BE01851440429
Ondernemingsnummer: 3359588623
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Havep Meerhout NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Havep Meerhout NV
(Get full report from official database of BE for Havep Meerhout NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Havep Meerhout NV
Addition kinds of activities for Havep Meerhout NV

384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij Havep Meerhout NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Havep Meerhout NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Havep Meerhout NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Havep Meerhout NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

Zoek naar antwoorden van Havep Meerhout NV in sociale netwerken
Look for responds of Havep Meerhout NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Havep Meerhout NV. Laat een reactie achter voor Havep Meerhout NV. Havep Meerhout NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Havep Meerhout NV. Leave a respond for Havep Meerhout NV. Havep Meerhout NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Havep Meerhout NV op de google maps. Adres en contacten Havep Meerhout NV
Location of Havep Meerhout NV on the google maps. Address and contacts of Havep Meerhout NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Havep Meerhout NV Havep Meerhout NV: VANDENBUSSCHE | Rummens Stephane | Service de la Diffusion et de l'Animation Culturelles | Crombag Optic SPRL | Acoma bvba

Other related companies as Havep Meerhout NV: VANDENBUSSCHE | Rummens Stephane | Service de la Diffusion et de l'Animation Culturelles | Crombag Optic SPRL | Acoma bvba

Havep Meerhout NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Meerhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Havep Meerhout NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01851440429. Het bedrijf Havep Meerhout NV bevindt zich op het adres: Molsebaan 39,2450. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Havep Meerhout NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Havep Meerhout NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Havep Meerhout NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Havep Meerhout NV, openstaande posities, locatie van Havep Meerhout NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Havep Meerhout NV is a company, that was registered 1985 in Meerhout region, Belgium. Full name of company is Havep Meerhout NV, company assigned to the tax number BE01851440429. The company Havep Meerhout NV is located at the address: Molsebaan 39,2450. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Havep Meerhout NV were not found.
The main activity of Havep Meerhout NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Havep Meerhout NV is not available. You also can look at reviews of Havep Meerhout NV, open positions, location of Havep Meerhout NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Havep Meerhout NV, Meerhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Havep Meerhout NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Havep Meerhout NV, Meerhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Havep Meerhout NV, employees, financial statistics.