DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV
Private companiesHealth Services • DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV

Contactgegevens DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Heide 10,1780, België

Telefoon (phone): 02 462 62 11 02 462 62 11

Fax (fax): 02 462 62 01 02 462 62 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV
Products information DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05900451660
Ondernemingsnummer: 1825347900
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV
Addition kinds of activities for DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
31619909. valises | Valises
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
39991303. mannequins | Mannequins

Werken bij DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. Leave a respond for DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV. DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV
Location of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV: MYNCKE Decor BVBA | Baeyens Ronny BVBA | Edelweiss-Smet Jet nv | Ateliers Bodart & Valter S.P.R.L. | Imprimerie De Jonghe SA

Other related companies as DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV: MYNCKE Decor BVBA | Baeyens Ronny BVBA | Edelweiss-Smet Jet nv | Ateliers Bodart & Valter S.P.R.L. | Imprimerie De Jonghe SA

DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05900451660. Het bedrijf DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Heide 10,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV is a company, that was registered 2015 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE05900451660. The company DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV is located at the address: Heide 10,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV were not found.
The main activity of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, open positions, location of DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRAEGER MEDICAL BELGIUM NV, employees, financial statistics.