BFH PROTECTION NV

Contactgegevens BFH PROTECTION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BFH PROTECTION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BFH PROTECTION NV

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Burg. Maenhautstraat 44A,9820, België

Telefoon (phone): 09 386 89 03 09 386 89 03

Fax (fax): +32 (10) 633-91-48 +32 (10) 633-91-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BFH PROTECTION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BFH PROTECTION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BFH PROTECTION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BFH PROTECTION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BFH PROTECTION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BFH PROTECTION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BFH PROTECTION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BFH PROTECTION NV
Products information BFH PROTECTION NV

BTW identificatienummer (tax): BE05890838623
Ondernemingsnummer: 7534118652
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BFH PROTECTION NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BFH PROTECTION NV
(Get full report from official database of BE for BFH PROTECTION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BFH PROTECTION NV
Addition kinds of activities for BFH PROTECTION NV

17319902. Computer installatie | Computer installation
17419901. metselen | Bricklaying
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
37289908. Panel assemblage (hydromatische propeller test stands), vliegtuigen | Panel assembly (hydromatic propeller test stands), aircraft
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service

Werken bij BFH PROTECTION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BFH PROTECTION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BFH PROTECTION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BFH PROTECTION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van BFH PROTECTION NV in sociale netwerken
Look for responds of BFH PROTECTION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BFH PROTECTION NV. Laat een reactie achter voor BFH PROTECTION NV. BFH PROTECTION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BFH PROTECTION NV. Leave a respond for BFH PROTECTION NV. BFH PROTECTION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BFH PROTECTION NV op de google maps. Adres en contacten BFH PROTECTION NV
Location of BFH PROTECTION NV on the google maps. Address and contacts of BFH PROTECTION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BFH PROTECTION NV BFH PROTECTION NV: Martens Dirk | Disco Center BVBA | HONDA-BELLE-VUE | Veco-Units | Dessart S.A.

Other related companies as BFH PROTECTION NV: Martens Dirk | Disco Center BVBA | HONDA-BELLE-VUE | Veco-Units | Dessart S.A.

BFH PROTECTION NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is BFH PROTECTION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05890838623. Het bedrijf BFH PROTECTION NV bevindt zich op het adres: Burg. Maenhautstraat 44A,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 373,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BFH PROTECTION NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BFH PROTECTION NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BFH PROTECTION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BFH PROTECTION NV, openstaande posities, locatie van BFH PROTECTION NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BFH PROTECTION NV is a company, that was registered 1997 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is BFH PROTECTION NV, company assigned to the tax number BE05890838623. The company BFH PROTECTION NV is located at the address: Burg. Maenhautstraat 44A,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 373,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BFH PROTECTION NV were not found.
The main activity of BFH PROTECTION NV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BFH PROTECTION NV is not available. You also can look at reviews of BFH PROTECTION NV, open positions, location of BFH PROTECTION NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BFH PROTECTION NV, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BFH PROTECTION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BFH PROTECTION NV, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BFH PROTECTION NV, employees, financial statistics.