Pyramid 17 Engineering

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Pyramid 17 Engineering
Private companiesTransportation by Air • Pyramid 17 Engineering

Contactgegevens Pyramid 17 Engineering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pyramid 17 Engineering: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pyramid 17 Engineering

Regio (region): Bilzen (Grote-Spouwen), België

Adres (address): Akkerhof 9,3740, België

Telefoon (phone): +32 (68) 169-38-18 +32 (68) 169-38-18

Fax (fax): 012 45 58 93 012 45 58 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pyramid 17 Engineering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pyramid 17 Engineering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pyramid 17 Engineering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pyramid 17 Engineering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pyramid 17 Engineering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pyramid 17 Engineering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pyramid 17 Engineering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pyramid 17 Engineering
Products information Pyramid 17 Engineering

BTW identificatienummer (tax): BE03074493408
Ondernemingsnummer: 4755126953
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pyramid 17 Engineering zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pyramid 17 Engineering
(Get full report from official database of BE for Pyramid 17 Engineering)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pyramid 17 Engineering
Addition kinds of activities for Pyramid 17 Engineering

09130103. Oester bedden | Oyster beds
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle
38260102. Waterstof-ion apparatuur, colorimetric | Hydrogen ion equipment, colorimetric
73229902. Inzamelbureau, met uitzondering van onroerend goed | Collection agency, except real estate
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij Pyramid 17 Engineering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pyramid 17 Engineering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pyramid 17 Engineering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pyramid 17 Engineering. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Pyramid 17 Engineering in sociale netwerken
Look for responds of Pyramid 17 Engineering in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pyramid 17 Engineering. Laat een reactie achter voor Pyramid 17 Engineering. Pyramid 17 Engineering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pyramid 17 Engineering. Leave a respond for Pyramid 17 Engineering. Pyramid 17 Engineering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pyramid 17 Engineering op de google maps. Adres en contacten Pyramid 17 Engineering
Location of Pyramid 17 Engineering on the google maps. Address and contacts of Pyramid 17 Engineering

Andere gerelateerde bedrijven als come Pyramid 17 Engineering Pyramid 17 Engineering: The Missing Link/ Bindomatic | Grondwerken De Mol D BVBA | Agence Inter Service | Umicore N.V. | Deme

Other related companies as Pyramid 17 Engineering: The Missing Link/ Bindomatic | Grondwerken De Mol D BVBA | Agence Inter Service | Umicore N.V. | Deme

Pyramid 17 Engineering is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bilzen (Grote-Spouwen), België. De volledige naam van het bedrijf is Pyramid 17 Engineering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03074493408. Het bedrijf Pyramid 17 Engineering bevindt zich op het adres: Akkerhof 9,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pyramid 17 Engineering zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pyramid 17 Engineering is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pyramid 17 Engineering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pyramid 17 Engineering, openstaande posities, locatie van Pyramid 17 Engineering op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pyramid 17 Engineering is a company, that was registered 2018 in Bilzen (Grote-Spouwen) region, Belgium. Full name of company is Pyramid 17 Engineering, company assigned to the tax number BE03074493408. The company Pyramid 17 Engineering is located at the address: Akkerhof 9,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pyramid 17 Engineering were not found.
The main activity of Pyramid 17 Engineering is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pyramid 17 Engineering is not available. You also can look at reviews of Pyramid 17 Engineering, open positions, location of Pyramid 17 Engineering on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pyramid 17 Engineering, Bilzen (Grote-Spouwen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pyramid 17 Engineering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pyramid 17 Engineering, Bilzen (Grote-Spouwen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pyramid 17 Engineering, employees, financial statistics.