AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA
Private companiesMetal Mining • AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA

Contactgegevens AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Pioenstraat 6-8,2600, België

Telefoon (phone): 03 230 52 73 03 230 52 73

Fax (fax): 03 230 91 95 03 230 91 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA
Products information AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02791046142
Ondernemingsnummer: 5939453125
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA
Addition kinds of activities for AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA

22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
33560402. Nikkel- en nikkellegering: rollen, tekenen of extruderen | Nickel and nickel alloy: rolling, drawing, or extruding
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings

Werken bij AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

Zoek naar antwoorden van AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. Leave a respond for AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA. AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA
Location of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA: GS Finance | Visual News SA | Martin Wybauw Photographe SPRL | Solairpur BVBA | TABAKSBEDRIJF BAELEN

Other related companies as AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA: GS Finance | Visual News SA | Martin Wybauw Photographe SPRL | Solairpur BVBA | TABAKSBEDRIJF BAELEN

AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02791046142. Het bedrijf AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA bevindt zich op het adres: Pioenstraat 6-8,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA is a company, that was registered 1999 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, company assigned to the tax number BE02791046142. The company AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA is located at the address: Pioenstraat 6-8,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA were not found.
The main activity of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, open positions, location of AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOREMMEN-SCHOKDEMPERCENTER BVBA, employees, financial statistics.