METENS FREDERIC

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • METENS FREDERIC

Contactgegevens METENS FREDERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METENS FREDERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

METENS FREDERIC

Regio (region): Couvin (Cul-des-Sarts), België

Adres (address): Rue de Rocroi 45,5660, België

Telefoon (phone): 0475 42 54 35 0475 42 54 35

Fax (fax): 060 37 85 26 060 37 85 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METENS FREDERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METENS FREDERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METENS FREDERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METENS FREDERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METENS FREDERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METENS FREDERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METENS FREDERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METENS FREDERIC
Products information METENS FREDERIC

BTW identificatienummer (tax): BE03082183837
Ondernemingsnummer: 9188110351
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in METENS FREDERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METENS FREDERIC
(Get full report from official database of BE for METENS FREDERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor METENS FREDERIC
Addition kinds of activities for METENS FREDERIC

2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
571200. Meubelwinkels | Furniture stores
17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
51370601. Blouses | Blouses

Werken bij METENS FREDERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METENS FREDERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METENS FREDERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METENS FREDERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van METENS FREDERIC in sociale netwerken
Look for responds of METENS FREDERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor METENS FREDERIC. Laat een reactie achter voor METENS FREDERIC. METENS FREDERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METENS FREDERIC. Leave a respond for METENS FREDERIC. METENS FREDERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METENS FREDERIC op de google maps. Adres en contacten METENS FREDERIC
Location of METENS FREDERIC on the google maps. Address and contacts of METENS FREDERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come METENS FREDERIC METENS FREDERIC: TBC HALBART EXPRESS SA | Arbora BVBA | FILTRA | European Horse Services BVBA | Punch Products

Other related companies as METENS FREDERIC: TBC HALBART EXPRESS SA | Arbora BVBA | FILTRA | European Horse Services BVBA | Punch Products

METENS FREDERIC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Couvin (Cul-des-Sarts), België. De volledige naam van het bedrijf is METENS FREDERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03082183837. Het bedrijf METENS FREDERIC bevindt zich op het adres: Rue de Rocroi 45,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in METENS FREDERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METENS FREDERIC is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METENS FREDERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METENS FREDERIC, openstaande posities, locatie van METENS FREDERIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

METENS FREDERIC is a company, that was registered 2005 in Couvin (Cul-des-Sarts) region, Belgium. Full name of company is METENS FREDERIC, company assigned to the tax number BE03082183837. The company METENS FREDERIC is located at the address: Rue de Rocroi 45,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in METENS FREDERIC were not found.
The main activity of METENS FREDERIC is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of METENS FREDERIC is not available. You also can look at reviews of METENS FREDERIC, open positions, location of METENS FREDERIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over METENS FREDERIC, Couvin (Cul-des-Sarts): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METENS FREDERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METENS FREDERIC, Couvin (Cul-des-Sarts): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METENS FREDERIC, employees, financial statistics.