Bureau Lambert

Contactgegevens Bureau Lambert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Lambert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Lambert

Regio (region): Braine-le-Château, België

Adres (address): Rue aux Racines 13B,1440, België

Telefoon (phone): 02 366 17 12 02 366 17 12

Fax (fax): 02 366 35 66 02 366 35 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Lambert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Lambert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Lambert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Lambert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Lambert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Lambert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Lambert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Lambert
Products information Bureau Lambert

BTW identificatienummer (tax): BE05064666748
Ondernemingsnummer: 9590759277
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bureau Lambert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Lambert
(Get full report from official database of BE for Bureau Lambert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Lambert
Addition kinds of activities for Bureau Lambert

599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
01610410. Romaine boerderij | Romaine farm
34330105. Gas-olie branders, combinatie | Gas-oil burners, combination
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
51120500. Office filing levert | Office filing supplies

Werken bij Bureau Lambert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Lambert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Lambert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Lambert. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van Bureau Lambert in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Lambert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Lambert. Laat een reactie achter voor Bureau Lambert. Bureau Lambert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Lambert. Leave a respond for Bureau Lambert. Bureau Lambert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Lambert op de google maps. Adres en contacten Bureau Lambert
Location of Bureau Lambert on the google maps. Address and contacts of Bureau Lambert

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Lambert Bureau Lambert: Ferrari G Fils SPRL | Esec SA | MULTI AIR CLEAN INTERNATIONAL | P. De Greef Medailles S.P.R.L. | Cactus Marob bvba

Other related companies as Bureau Lambert: Ferrari G Fils SPRL | Esec SA | MULTI AIR CLEAN INTERNATIONAL | P. De Greef Medailles S.P.R.L. | Cactus Marob bvba

Bureau Lambert is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Braine-le-Château, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Lambert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05064666748. Het bedrijf Bureau Lambert bevindt zich op het adres: Rue aux Racines 13B,1440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bureau Lambert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Lambert is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Lambert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Lambert, openstaande posities, locatie van Bureau Lambert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau Lambert is a company, that was registered 2004 in Braine-le-Château region, Belgium. Full name of company is Bureau Lambert, company assigned to the tax number BE05064666748. The company Bureau Lambert is located at the address: Rue aux Racines 13B,1440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bureau Lambert were not found.
The main activity of Bureau Lambert is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Lambert is not available. You also can look at reviews of Bureau Lambert, open positions, location of Bureau Lambert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Lambert, Braine-le-Château: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Lambert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Lambert, Braine-le-Château: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Lambert, employees, financial statistics.