Bouwcoördinatie DNSV-Groep

Contactgegevens Bouwcoördinatie DNSV-Groep: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwcoördinatie DNSV-Groep: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwcoördinatie DNSV-Groep

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Diestersteenweg 226,3500, België

Telefoon (phone): 011 74 09 52; 0473 36 09 01 011 74 09 52; 0473 36 09 01

Fax (fax): 011 72 55 50 011 72 55 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwcoördinatie DNSV-Groep: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwcoördinatie DNSV-Groep"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwcoördinatie DNSV-Groep"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwcoördinatie DNSV-Groep, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwcoördinatie DNSV-Groep, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwcoördinatie DNSV-Groep
Products information Bouwcoördinatie DNSV-Groep

BTW identificatienummer (tax): BE01435607910
Ondernemingsnummer: 9876129150
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bouwcoördinatie DNSV-Groep zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwcoördinatie DNSV-Groep
(Get full report from official database of BE for Bouwcoördinatie DNSV-Groep)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwcoördinatie DNSV-Groep
Addition kinds of activities for Bouwcoördinatie DNSV-Groep

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
724100. Kapper winkels | Barber shops
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
21410000. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
26790602. Telegraafband, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Telegraph tape, paper: made from purchased material
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
51620100. harsen | Resins
63710100. pensioenen | Pensions

Werken bij Bouwcoördinatie DNSV-Groep: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwcoördinatie DNSV-Groep: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van Bouwcoördinatie DNSV-Groep in sociale netwerken
Look for responds of Bouwcoördinatie DNSV-Groep in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Laat een reactie achter voor Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Bouwcoördinatie DNSV-Groep bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Leave a respond for Bouwcoördinatie DNSV-Groep. Bouwcoördinatie DNSV-Groep on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwcoördinatie DNSV-Groep op de google maps. Adres en contacten Bouwcoördinatie DNSV-Groep
Location of Bouwcoördinatie DNSV-Groep on the google maps. Address and contacts of Bouwcoördinatie DNSV-Groep

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwcoördinatie DNSV-Groep Bouwcoördinatie DNSV-Groep: Akron NV | NEW ABM SA | Veldeman Tent Technology | Benelux Diamonds B.V.B.A. | BouwWereldBatiMonde nv

Other related companies as Bouwcoördinatie DNSV-Groep: Akron NV | NEW ABM SA | Veldeman Tent Technology | Benelux Diamonds B.V.B.A. | BouwWereldBatiMonde nv

Bouwcoördinatie DNSV-Groep is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwcoördinatie DNSV-Groep, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435607910. Het bedrijf Bouwcoördinatie DNSV-Groep bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 226,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 622,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bouwcoördinatie DNSV-Groep zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwcoördinatie DNSV-Groep is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwcoördinatie DNSV-Groep is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwcoördinatie DNSV-Groep, openstaande posities, locatie van Bouwcoördinatie DNSV-Groep op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwcoördinatie DNSV-Groep is a company, that was registered 2010 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Bouwcoördinatie DNSV-Groep, company assigned to the tax number BE01435607910. The company Bouwcoördinatie DNSV-Groep is located at the address: Diestersteenweg 226,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 622,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bouwcoördinatie DNSV-Groep were not found.
The main activity of Bouwcoördinatie DNSV-Groep is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwcoördinatie DNSV-Groep is not available. You also can look at reviews of Bouwcoördinatie DNSV-Groep, open positions, location of Bouwcoördinatie DNSV-Groep on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwcoördinatie DNSV-Groep, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwcoördinatie DNSV-Groep, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwcoördinatie DNSV-Groep, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwcoördinatie DNSV-Groep, employees, financial statistics.