Atelier Le Cavet sprl

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Atelier Le Cavet sprl
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Atelier Le Cavet sprl

Contactgegevens Atelier Le Cavet sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Le Cavet sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Le Cavet sprl

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Rue des Déportés 32,6700, België

Telefoon (phone): 063 22 24 87; 063 22 33 35; 063 22 38 56 063 22 24 87; 063 22 33 35; 063 22 38 56

Fax (fax): 063 22 33 35 063 22 33 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Le Cavet sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Le Cavet sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Le Cavet sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Le Cavet sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Le Cavet sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Le Cavet sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Le Cavet sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Le Cavet sprl
Products information Atelier Le Cavet sprl

BTW identificatienummer (tax): BE05375305175
Ondernemingsnummer: 8973052978
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Atelier Le Cavet sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Le Cavet sprl
(Get full report from official database of BE for Atelier Le Cavet sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Le Cavet sprl
Addition kinds of activities for Atelier Le Cavet sprl

108101. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
36510114. Kussens, stereo | Pillows, stereo
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij Atelier Le Cavet sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Le Cavet sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Le Cavet sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Le Cavet sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Atelier Le Cavet sprl in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Le Cavet sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Le Cavet sprl. Laat een reactie achter voor Atelier Le Cavet sprl. Atelier Le Cavet sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Le Cavet sprl. Leave a respond for Atelier Le Cavet sprl. Atelier Le Cavet sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Le Cavet sprl op de google maps. Adres en contacten Atelier Le Cavet sprl
Location of Atelier Le Cavet sprl on the google maps. Address and contacts of Atelier Le Cavet sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Le Cavet sprl Atelier Le Cavet sprl: Maryvo BVBA | Easy Action SPRL | Maldoy | 72dogs | K.I.M.

Other related companies as Atelier Le Cavet sprl: Maryvo BVBA | Easy Action SPRL | Maldoy | 72dogs | K.I.M.

Atelier Le Cavet sprl is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Le Cavet sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05375305175. Het bedrijf Atelier Le Cavet sprl bevindt zich op het adres: Rue des Déportés 32,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Atelier Le Cavet sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier Le Cavet sprl is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Le Cavet sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Le Cavet sprl, openstaande posities, locatie van Atelier Le Cavet sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Le Cavet sprl is a company, that was registered 2012 in Arlon region, Belgium. Full name of company is Atelier Le Cavet sprl, company assigned to the tax number BE05375305175. The company Atelier Le Cavet sprl is located at the address: Rue des Déportés 32,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Atelier Le Cavet sprl were not found.
The main activity of Atelier Le Cavet sprl is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Le Cavet sprl is not available. You also can look at reviews of Atelier Le Cavet sprl, open positions, location of Atelier Le Cavet sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Le Cavet sprl, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Le Cavet sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Le Cavet sprl, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Le Cavet sprl, employees, financial statistics.