AGRITRONICS INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • AGRITRONICS INTERNATIONAL SA
Private companiesUnited States Postal Service • AGRITRONICS INTERNATIONAL SA

Contactgegevens AGRITRONICS INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGRITRONICS INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGRITRONICS INTERNATIONAL SA

Regio (region): La Bruyère (Meux), België

Adres (address): Rue du Warichet 2,5081, België

Telefoon (phone): +32 (65) 427-24-47 +32 (65) 427-24-47

Fax (fax): +32 (2) 691-24-28 +32 (2) 691-24-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGRITRONICS INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGRITRONICS INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGRITRONICS INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGRITRONICS INTERNATIONAL SA
Products information AGRITRONICS INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE06773590087
Ondernemingsnummer: 4020141601
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AGRITRONICS INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGRITRONICS INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for AGRITRONICS INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGRITRONICS INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for AGRITRONICS INTERNATIONAL SA

369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
721903. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
14110203. Gneiss, dimensie-steengroeven | Gneiss, dimension-quarrying
28950000. Carbon zwart | Carbon black
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand

Werken bij AGRITRONICS INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGRITRONICS INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van AGRITRONICS INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. AGRITRONICS INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. Leave a respond for AGRITRONICS INTERNATIONAL SA. AGRITRONICS INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGRITRONICS INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten AGRITRONICS INTERNATIONAL SA
Location of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGRITRONICS INTERNATIONAL SA AGRITRONICS INTERNATIONAL SA: Elst N | Feedback SPRL | De Vreese | Elsevier Business Information | stockman

Other related companies as AGRITRONICS INTERNATIONAL SA: Elst N | Feedback SPRL | De Vreese | Elsevier Business Information | stockman

AGRITRONICS INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio La Bruyère (Meux), België. De volledige naam van het bedrijf is AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773590087. Het bedrijf AGRITRONICS INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Rue du Warichet 2,5081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AGRITRONICS INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGRITRONICS INTERNATIONAL SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGRITRONICS INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van AGRITRONICS INTERNATIONAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGRITRONICS INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 2001 in La Bruyère (Meux) region, Belgium. Full name of company is AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE06773590087. The company AGRITRONICS INTERNATIONAL SA is located at the address: Rue du Warichet 2,5081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AGRITRONICS INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, open positions, location of AGRITRONICS INTERNATIONAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, La Bruyère (Meux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, La Bruyère (Meux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGRITRONICS INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.