Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW

Contactgegevens Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW

Regio (region): Tervuren, België

Adres (address): Oppemstraat 68,3080, België

Telefoon (phone): 02 767 87 73 02 767 87 73

Fax (fax): 02 767 87 73 02 767 87 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW
Products information Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01770965576
Ondernemingsnummer: 4864440917
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW
(Get full report from official database of BE for Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW
Addition kinds of activities for Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW

3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
20850102. Ethylalcohol voor medicinale doeleinden | Ethyl alcohol for medicinal purposes
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
51370400. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

    Regio: REKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW in sociale netwerken
Look for responds of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Laat een reactie achter voor Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Leave a respond for Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW. Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW op de google maps. Adres en contacten Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW
Location of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW on the google maps. Address and contacts of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW: Sartorius | BMW-DE HAES MOTOS | De Bruyne NV | Bugi SPRL | Ammeraal Beltech

Other related companies as Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW: Sartorius | BMW-DE HAES MOTOS | De Bruyne NV | Bugi SPRL | Ammeraal Beltech

Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Tervuren, België. De volledige naam van het bedrijf is Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01770965576. Het bedrijf Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW bevindt zich op het adres: Oppemstraat 68,3080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, openstaande posities, locatie van Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW is a company, that was registered 2013 in Tervuren region, Belgium. Full name of company is Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, company assigned to the tax number BE01770965576. The company Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW is located at the address: Oppemstraat 68,3080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW were not found.
The main activity of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW is not available. You also can look at reviews of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, open positions, location of Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, Tervuren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, Tervuren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taekwon-Do I.T.F. Belgium VZW, employees, financial statistics.