Les Rièzes et les Sarts

Particuliere bedrijvencommunicatie • Les Rièzes et les Sarts
Private companiesCommunications • Les Rièzes et les Sarts

Contactgegevens Les Rièzes et les Sarts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Rièzes et les Sarts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Rièzes et les Sarts

Regio (region): Couvin (Cul-des-Sarts), België

Adres (address): Chaussée de l'Europe 124,5660, België

Telefoon (phone): 060 37 03 11 060 37 03 11

Fax (fax): 060 37 71 70 060 37 71 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Rièzes et les Sarts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Rièzes et les Sarts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Rièzes et les Sarts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Rièzes et les Sarts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Rièzes et les Sarts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Rièzes et les Sarts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Rièzes et les Sarts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Rièzes et les Sarts
Products information Les Rièzes et les Sarts

BTW identificatienummer (tax): BE05141296386
Ondernemingsnummer: 1369415283
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Les Rièzes et les Sarts zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Rièzes et les Sarts
(Get full report from official database of BE for Les Rièzes et les Sarts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Rièzes et les Sarts
Addition kinds of activities for Les Rièzes et les Sarts

249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
37140203. Assen, motorvoertuig | Axles, motor vehicle
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
39530101. Annuleren van postzegels, hand: rubber of metaal | Cancelling stamps, hand: rubber or metal
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved
72510101. Bootblock salon | Bootblock parlor
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
82229901. Gemeenschapskollege | Community college

Werken bij Les Rièzes et les Sarts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Rièzes et les Sarts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Rièzes et les Sarts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Rièzes et les Sarts. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van Les Rièzes et les Sarts in sociale netwerken
Look for responds of Les Rièzes et les Sarts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Rièzes et les Sarts. Laat een reactie achter voor Les Rièzes et les Sarts. Les Rièzes et les Sarts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Rièzes et les Sarts. Leave a respond for Les Rièzes et les Sarts. Les Rièzes et les Sarts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Rièzes et les Sarts op de google maps. Adres en contacten Les Rièzes et les Sarts
Location of Les Rièzes et les Sarts on the google maps. Address and contacts of Les Rièzes et les Sarts

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Rièzes et les Sarts Les Rièzes et les Sarts: LES ATELIERS D'ART SPRL | OKE-TECHNIEK-GEEL BVBA | Marganne SA | Maru N.V. | Filip Verschuere

Other related companies as Les Rièzes et les Sarts: LES ATELIERS D'ART SPRL | OKE-TECHNIEK-GEEL BVBA | Marganne SA | Maru N.V. | Filip Verschuere

Les Rièzes et les Sarts is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Couvin (Cul-des-Sarts), België. De volledige naam van het bedrijf is Les Rièzes et les Sarts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05141296386. Het bedrijf Les Rièzes et les Sarts bevindt zich op het adres: Chaussée de l'Europe 124,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Les Rièzes et les Sarts zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les Rièzes et les Sarts is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Rièzes et les Sarts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Rièzes et les Sarts, openstaande posities, locatie van Les Rièzes et les Sarts op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Rièzes et les Sarts is a company, that was registered 2016 in Couvin (Cul-des-Sarts) region, Belgium. Full name of company is Les Rièzes et les Sarts, company assigned to the tax number BE05141296386. The company Les Rièzes et les Sarts is located at the address: Chaussée de l'Europe 124,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 296,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Les Rièzes et les Sarts were not found.
The main activity of Les Rièzes et les Sarts is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Rièzes et les Sarts is not available. You also can look at reviews of Les Rièzes et les Sarts, open positions, location of Les Rièzes et les Sarts on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Rièzes et les Sarts, Couvin (Cul-des-Sarts): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Rièzes et les Sarts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Rièzes et les Sarts, Couvin (Cul-des-Sarts): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Rièzes et les Sarts, employees, financial statistics.