L'HERITAGE D'OBERON

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • L'HERITAGE D'OBERON
Private companiesMetal Mining • L'HERITAGE D'OBERON

Contactgegevens L'HERITAGE D'OBERON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'HERITAGE D'OBERON: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'HERITAGE D'OBERON

Regio (region): Houffalize (Wibrin), België

Adres (address): Rue du Bourg 18K,6666, België

Telefoon (phone): 061 28 88 29; 03 825 11 58 061 28 88 29; 03 825 11 58

Fax (fax): 03 825 11 60 03 825 11 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'HERITAGE D'OBERON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'HERITAGE D'OBERON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'HERITAGE D'OBERON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'HERITAGE D'OBERON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'HERITAGE D'OBERON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'HERITAGE D'OBERON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'HERITAGE D'OBERON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'HERITAGE D'OBERON
Products information L'HERITAGE D'OBERON

BTW identificatienummer (tax): BE01636932373
Ondernemingsnummer: 9889587402
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in L'HERITAGE D'OBERON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'HERITAGE D'OBERON
(Get full report from official database of BE for L'HERITAGE D'OBERON)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'HERITAGE D'OBERON
Addition kinds of activities for L'HERITAGE D'OBERON

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment

Werken bij L'HERITAGE D'OBERON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'HERITAGE D'OBERON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'HERITAGE D'OBERON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'HERITAGE D'OBERON. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

Zoek naar antwoorden van L'HERITAGE D'OBERON in sociale netwerken
Look for responds of L'HERITAGE D'OBERON in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'HERITAGE D'OBERON. Laat een reactie achter voor L'HERITAGE D'OBERON. L'HERITAGE D'OBERON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'HERITAGE D'OBERON. Leave a respond for L'HERITAGE D'OBERON. L'HERITAGE D'OBERON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'HERITAGE D'OBERON op de google maps. Adres en contacten L'HERITAGE D'OBERON
Location of L'HERITAGE D'OBERON on the google maps. Address and contacts of L'HERITAGE D'OBERON

Andere gerelateerde bedrijven als come L'HERITAGE D'OBERON L'HERITAGE D'OBERON: Bruyère Joseph SPRL | Wiland BVBA | Immo Michiels | cnc sc | Walsen

Other related companies as L'HERITAGE D'OBERON: Bruyère Joseph SPRL | Wiland BVBA | Immo Michiels | cnc sc | Walsen

L'HERITAGE D'OBERON is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Houffalize (Wibrin), België. De volledige naam van het bedrijf is L'HERITAGE D'OBERON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636932373. Het bedrijf L'HERITAGE D'OBERON bevindt zich op het adres: Rue du Bourg 18K,6666. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in L'HERITAGE D'OBERON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'HERITAGE D'OBERON is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'HERITAGE D'OBERON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'HERITAGE D'OBERON, openstaande posities, locatie van L'HERITAGE D'OBERON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'HERITAGE D'OBERON is a company, that was registered 1991 in Houffalize (Wibrin) region, Belgium. Full name of company is L'HERITAGE D'OBERON, company assigned to the tax number BE01636932373. The company L'HERITAGE D'OBERON is located at the address: Rue du Bourg 18K,6666. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in L'HERITAGE D'OBERON were not found.
The main activity of L'HERITAGE D'OBERON is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'HERITAGE D'OBERON is not available. You also can look at reviews of L'HERITAGE D'OBERON, open positions, location of L'HERITAGE D'OBERON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'HERITAGE D'OBERON, Houffalize (Wibrin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'HERITAGE D'OBERON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'HERITAGE D'OBERON, Houffalize (Wibrin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'HERITAGE D'OBERON, employees, financial statistics.