Gîtes de Wallonie ASBL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Gîtes de Wallonie ASBL
Private companiesMotor Freight Transportation • Gîtes de Wallonie ASBL

Contactgegevens Gîtes de Wallonie ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gîtes de Wallonie ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gîtes de Wallonie ASBL

Regio (region): Namur (Jambes), België

Adres (address): Avenue Prince de Liège 1,5100, België

Telefoon (phone): 081 31 18 00 081 31 18 00

Fax (fax): 081 31 02 00 081 31 02 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gîtes de Wallonie ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gîtes de Wallonie ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gîtes de Wallonie ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gîtes de Wallonie ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gîtes de Wallonie ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gîtes de Wallonie ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gîtes de Wallonie ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gîtes de Wallonie ASBL
Products information Gîtes de Wallonie ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05212982177
Ondernemingsnummer: 1226867675
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gîtes de Wallonie ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gîtes de Wallonie ASBL
(Get full report from official database of BE for Gîtes de Wallonie ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gîtes de Wallonie ASBL
Addition kinds of activities for Gîtes de Wallonie ASBL

623199. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
58130203. Gentlemens club | Gentlemens club
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
76992207. Levensreddings- en overlevingsapparatuur, niet-medisch: reparatie | Life saving and survival equipment, non-medical: repair

Werken bij Gîtes de Wallonie ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gîtes de Wallonie ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gîtes de Wallonie ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gîtes de Wallonie ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van Gîtes de Wallonie ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Gîtes de Wallonie ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gîtes de Wallonie ASBL. Laat een reactie achter voor Gîtes de Wallonie ASBL. Gîtes de Wallonie ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gîtes de Wallonie ASBL. Leave a respond for Gîtes de Wallonie ASBL. Gîtes de Wallonie ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gîtes de Wallonie ASBL op de google maps. Adres en contacten Gîtes de Wallonie ASBL
Location of Gîtes de Wallonie ASBL on the google maps. Address and contacts of Gîtes de Wallonie ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gîtes de Wallonie ASBL Gîtes de Wallonie ASBL: Etilux SA | Volkskrediet De Toren | G.N.K. OFFICE SYSTEMS | VERHOESTRAETE CARLOS & NICO | AT-BMS N.V.

Other related companies as Gîtes de Wallonie ASBL: Etilux SA | Volkskrediet De Toren | G.N.K. OFFICE SYSTEMS | VERHOESTRAETE CARLOS & NICO | AT-BMS N.V.

Gîtes de Wallonie ASBL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Namur (Jambes), België. De volledige naam van het bedrijf is Gîtes de Wallonie ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212982177. Het bedrijf Gîtes de Wallonie ASBL bevindt zich op het adres: Avenue Prince de Liège 1,5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gîtes de Wallonie ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gîtes de Wallonie ASBL is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gîtes de Wallonie ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gîtes de Wallonie ASBL, openstaande posities, locatie van Gîtes de Wallonie ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gîtes de Wallonie ASBL is a company, that was registered 2002 in Namur (Jambes) region, Belgium. Full name of company is Gîtes de Wallonie ASBL, company assigned to the tax number BE05212982177. The company Gîtes de Wallonie ASBL is located at the address: Avenue Prince de Liège 1,5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gîtes de Wallonie ASBL were not found.
The main activity of Gîtes de Wallonie ASBL is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gîtes de Wallonie ASBL is not available. You also can look at reviews of Gîtes de Wallonie ASBL, open positions, location of Gîtes de Wallonie ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gîtes de Wallonie ASBL, Namur (Jambes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gîtes de Wallonie ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gîtes de Wallonie ASBL, Namur (Jambes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gîtes de Wallonie ASBL, employees, financial statistics.