Eltec System

Contactgegevens Eltec System: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eltec System: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eltec System

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Eikelaarstraat 17A,3600, België

Telefoon (phone): 089 35 70 16 089 35 70 16

Fax (fax): 089 36 15 08 089 36 15 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eltec System: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eltec System"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eltec System"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eltec System, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eltec System. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eltec System, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eltec System. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eltec System
Products information Eltec System

BTW identificatienummer (tax): BE06333312988
Ondernemingsnummer: 4481842041
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eltec System zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eltec System
(Get full report from official database of BE for Eltec System)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eltec System
Addition kinds of activities for Eltec System

24290000. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
35719904. Persoonlijke computers (microcomputers) | Personal computers (microcomputers)
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
36749916. transistors | Transistors
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait
83999901. Advocacy groep | Advocacy group

Werken bij Eltec System: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eltec System: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eltec System. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eltec System. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

 • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

 • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

 • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

 • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

 • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

 • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SOLUCIOUS

  Type: Vaste Job

  Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

 • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MARETOURS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

 • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van Eltec System in sociale netwerken
Look for responds of Eltec System in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eltec System. Laat een reactie achter voor Eltec System. Eltec System bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eltec System. Leave a respond for Eltec System. Eltec System on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eltec System op de google maps. Adres en contacten Eltec System
Location of Eltec System on the google maps. Address and contacts of Eltec System

Andere gerelateerde bedrijven als come Eltec System Eltec System: CARAVANS DE COSTER | CHAMPNEY'S BRUSSELS | Wijnen J BVBA | De Cooman Jos | Forceville NV

Other related companies as Eltec System: CARAVANS DE COSTER | CHAMPNEY'S BRUSSELS | Wijnen J BVBA | De Cooman Jos | Forceville NV

Eltec System is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Eltec System, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06333312988. Het bedrijf Eltec System bevindt zich op het adres: Eikelaarstraat 17A,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eltec System zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eltec System is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eltec System is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eltec System, openstaande posities, locatie van Eltec System op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eltec System is a company, that was registered 1997 in Genk region, Belgium. Full name of company is Eltec System, company assigned to the tax number BE06333312988. The company Eltec System is located at the address: Eikelaarstraat 17A,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eltec System were not found.
The main activity of Eltec System is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Eltec System is not available. You also can look at reviews of Eltec System, open positions, location of Eltec System on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eltec System, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eltec System, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eltec System, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eltec System, employees, financial statistics.