AGENCE SISSAU NV

Contactgegevens AGENCE SISSAU NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE SISSAU NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE SISSAU NV

Regio (region): Middelkerke, België

Adres (address): Zeedijk 127,8430, België

Telefoon (phone): 059 30 19 91 059 30 19 91

Fax (fax): 059 30 56 23 059 30 56 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE SISSAU NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE SISSAU NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE SISSAU NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE SISSAU NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE SISSAU NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE SISSAU NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE SISSAU NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE SISSAU NV
Products information AGENCE SISSAU NV

BTW identificatienummer (tax): BE04649108886
Ondernemingsnummer: 5658477783
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGENCE SISSAU NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE SISSAU NV
(Get full report from official database of BE for AGENCE SISSAU NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE SISSAU NV
Addition kinds of activities for AGENCE SISSAU NV

6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
793300. Bowling centra | Bowling centers
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
22980306. Slings, touw | Slings, rope
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
59439904. Schrijfbenodigdheden | Writing supplies
61620000. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting
96219905. Vervoer afdeling: overheid, niet-opererende | Transportation department: government, nonoperating

Werken bij AGENCE SISSAU NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE SISSAU NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE SISSAU NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE SISSAU NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van AGENCE SISSAU NV in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE SISSAU NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE SISSAU NV. Laat een reactie achter voor AGENCE SISSAU NV. AGENCE SISSAU NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE SISSAU NV. Leave a respond for AGENCE SISSAU NV. AGENCE SISSAU NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE SISSAU NV op de google maps. Adres en contacten AGENCE SISSAU NV
Location of AGENCE SISSAU NV on the google maps. Address and contacts of AGENCE SISSAU NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE SISSAU NV AGENCE SISSAU NV: Laboratoire Intercommunal de Chimie et de Bacteriologie | Scripta NV | IRIS CLEANING SERVICES SA | Desotec n.v | European Portable Battery Association

Other related companies as AGENCE SISSAU NV: Laboratoire Intercommunal de Chimie et de Bacteriologie | Scripta NV | IRIS CLEANING SERVICES SA | Desotec n.v | European Portable Battery Association

AGENCE SISSAU NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Middelkerke, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE SISSAU NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649108886. Het bedrijf AGENCE SISSAU NV bevindt zich op het adres: Zeedijk 127,8430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGENCE SISSAU NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE SISSAU NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE SISSAU NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE SISSAU NV, openstaande posities, locatie van AGENCE SISSAU NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE SISSAU NV is a company, that was registered 1994 in Middelkerke region, Belgium. Full name of company is AGENCE SISSAU NV, company assigned to the tax number BE04649108886. The company AGENCE SISSAU NV is located at the address: Zeedijk 127,8430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGENCE SISSAU NV were not found.
The main activity of AGENCE SISSAU NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE SISSAU NV is not available. You also can look at reviews of AGENCE SISSAU NV, open positions, location of AGENCE SISSAU NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE SISSAU NV, Middelkerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE SISSAU NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE SISSAU NV, Middelkerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE SISSAU NV, employees, financial statistics.